Hat tévéműsor, forró nyári napokra

Survivor, amerikai tévéműsor, túlélő-show
Vágólapra másolva!
Mit nézzen az, aki a nagy forróságban a héten városban ragadt, dolgozni kényszerül, nincs pénze a Velencei-tóra, és kénytelen a leengedett redőnyök mögött időzni a félhomályban, az unásig ismert lakásában? Adunk pár tippet, jégkockával és ventilátorral elmennek.
Vágólapra másolva!

Survivor

A reality jellegéből adódóan nagyon szép tájakat mutat, mint Szamoa, Palau, a Cook-szigetek, Vanuatu, Thaiföld, de a férfiak egy része nem csak ezért nézi a műsort, inkább a fürdőruhás, bikinis nők száma a meggyőző erő. Mivel a szereplők hetekig egy elhagyott parton vagy lakatlan szigeten tengődnek, nagy melegben, itt nem látni garbós-kardigános-nagykabátos asszonyokat, a lányok hiányos öltözékben flangálnak, és néha még a felső is lekerül, mint az alábbi tanulságos kisfilmen is látható:

Amerikában már 26 évad készült belőle, de a világ számos országában legyártottak belőle pár szezont: a magyarok az RTL által leadott két évadot láthatták, Stohl Andrással, úgy tíz évvel ezelőtt. Érdekessége volt a két sorozatnak, hogy ugyanakkor vették fel, Dominikán, de jó nagy eltéréssel voltak adásban. Az alábbi videón nem Bucit mutatjuk, hanem inkább a zöld bikinis Amanda Kimmelt az amerikai kiadásból, a 20. évadból: valaki készített róla egy hosszabb összeállítást.

--------------------

Éden Hotel

Sok tévéző szerint az eddigi legjobb magyar gyártású reality volt, köszönhetően az ügyes castingnak, és annak, hogy szemben a Való Világgal, itt nem a nézők kegyeiért, szavazataiért vetélkedtek a szereplők, hanem házon belül rendezték le a kieséseket, gyakran fifikásan, taktikusan, sok ármány és cselszövés árán. Az pedig, hogy fel-feltűntek benne kolumbiai és mexikói tájak, illetve remek magyar nők, az csak hab volt a tortán. Két évad készült eddig, ígéretet kaptunk arra, hogy a Viasat3 nekivág a harmadiknak is. Addig is mi marad nekünk? Nézzük az első női csapatot, laza, strandos cuccban:

-------------------

Baywatch

Naná, hogy nem hagyjuk ki egy ilyen összeállításból, pláne, hogy jó testű nők tucatjait mutatta be 1989 és 2001 között. Volt Carmen Electra, Brooke Burns, Erika Eleniak, Pamela Anderson, Gina Lee Nolin a színen, többek közt, és még sztorit is kanyarítottak köréjük a kreatívok, nem is csoda, hogy sokáig ment, és a világ legtöbb országába eljutott a széria. Itt egy adott pillanatban négy-öt bikinis lányt is megnézhetünk, hátha kedvet kapunk a 242 epizód beszerzéséhez.

----------------------

Pacific Blue

A sorozat Kalifornia tengerpartján, Santa Monicában dolgozó biciklis rendőrök hétköznapjairól szól, a sztoriban az öt bringás zsaru a bűnözők nyomába ered, és mindig el is kapják őket. Akárcsak a korábban bemutatott valóságshow-kban és a Baywatchban, itt is felbukkantak szép nők és kidolgozott felsőtestű férfiak: habkönnyű tévés szórakozás egy kánikulai napon, ha nincs erőnk kimoccanni.

Pacific Blue

----------------------

Laguna Beach

A kaliforniai Laguna Beachen élő nyolc jómódú végzős gimnazista mindennapjait követi, akik az óceánparti városban élnek. Viszonylag szépek, a parton laknak, és érettségire új autót kapnak, de persze botrányok és féltékenykedések is akadnak. Az eredeti cím Laguna Beach: The Real Orange County, itthon is ment.

Laguna Beach: The Real Orange County

----------------------------

Az Ötvös Csöpi-filmek

A nagy filmek után, már a kétezres években Bujtor István csinált még párat tévére, 55 percben, Zsaruvér és Csigavér címmel, erős szereposztással (Kern András, Kállai Ferenc, Zenthe Ferenc, Szulák Andrea, Avar István, Igó Éva, Sáfár Anikó, Gór Nagy Mária, Psota Irén, Bessenyei Ferenc, Ullmann Mónika), de utóbbiak már nem voltak akkora dobások, mint a Pideone-filmeket ügyesen átemelő klasszikusok, és képi világuk sem volt már olyan igényes, moziszerű. A sztorikból nem is sok maradt meg bennünk, de a balatoni, nyári hangulat, az ifjú rendőrlányok miatt rá lehet szánni egy fél délutánt.

Zsaruvér és Csigavér Forrás: MTV