Szexi és neurotikus nőt keresnek Charlie Sheennek

Charlie Sheen és pornószínésznő barátnői, egy magánrepülőn, 2011
Vágólapra másolva!
Mivel Charlie Sheen Anger Management című szitkomjából kitették Selma Blairt, kell valaki a helyére.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen Anger Management című szituációs komédiája új szerepelőt, egy bizonyos „új doktort” keres, egyelőre név nélkül. A főszereplő, egyben producer Sheen elérte, hogy a késései és természete miatt panaszkodó Selma Blairt kirúgják, úgyhogy kell valaki a helyére. A castingfelhívás szerint kemény, karrierorientált, szexi, neurotikus, 30 és 40 közötti, latin-amerikai vagy fehér nőt keresnek, olyat, aki „utálja magát azért, mert esetenként vonzódik Charlie-hoz.”

Charlie Sheen és pornószínésznő barátnői egy magánrepülőn Forrás: Northfoto

Selma Blair június 18-án került ki a komédiából, Sheen SMS-ben rúgta ki Blairt, ráadásul a cunt szót is használva, ami nagyjából picsaként fordítható. A lap úgy tudja, hogy a színésznő korábban is kapott már gyalázkodó hangnemű szöveges üzenetet kollegájától, és több munkatárs is panaszkodott rá, mert sokszor órákig ülnek és várnak, amíg a főszereplő méltóztatik megjelenni. Az esetről itt írtunk korábban.

A Két pasi meg egy kicsiből botrányos viselkedése és főnökeit bántó szövegei miatt kidobott Charlie Sheen új sorozata 2012 júniusában indult az FX csatornán, 5 millió 740 ezres nézőszámmal nyitott, aki a kábeltévén rekord volt a komédiák közt. A nézettség azóta jelentősen esett.