Elfuserált életen nevettek a legtöbbet a Comedy Central nézői

Vágólapra másolva!
2013 januárja és májusa között a Hogy ne éld az életed volt a magyar Comedy Central legnépszerűbb műsora.
Vágólapra másolva!

A január és május között mért, de csak most nyilvánosságra hozott adatok szerint a magyar Comedy Central nézői közül a Hogy ne éld az életed című brit sorozatot követték a legtöbben az adott öthónapos időszakban. A történet hőse egy Don nevű férfi, aki mindig tud legalább ötféle módot arra, hogy tönkretegyen egy szituációt, és természetesen be is mutatja azokat.

Comedy Central

A széria sikerét magyarázhatja, hogy viszonylag frissen - április közepén - indult a csatornán, így nézői nem untak még bele az állandó ismétlésekbe. Ugyanakkor a csatorna az egyes műsoroknál átlagnézettséggel számolt, amibe az ismétlések nézettsége is beletartozik - a pontos számokat azonban nem hozta nyilvánosságra.

Mindenesetre a házi nézettségi versenyben a Hogy ne éld az életed-et Jim Belushi sorozata, a Jim szerint a világ követi, és a dobogóra felfért még a Számkiszervezett is, amely egy amerikai mukavállaló indiai hányattatásait meséli el. A 4-6. helyen rajzfilmek állnak (Family Guy, Cleveland Show, Firka villa - a South Park csak a 13. helyet szerezte meg), majd az Így jártam anyátokkal, a Comedy Light, az Életem értelmei és a Happy Endings - Fuss el véle! következik a tízes toplistán.