Pamela Anderson változatlanul jól tartja magát

pamela anderson
Vágólapra másolva!
Ma, július 1-jén 46 éves a Baywatch egykori szereplője, az autószerelő-műhelyek poszterlánya, aki mostanában nem sorozatokban, inkább valóságshow-kban mutatja meg magát.
Vágólapra másolva!

A 46 éves Pamela Anderson még 1992 és 1997 közt szerepelt a Baywatchban, C. J. Parkert alakítva, de korábban is voltak tévés próbálkozásai, például megfordult az Egy rém rendes családban is. A kanadai modell-színésznő később az itthon is adott VIP- Több, mint testőrben kapott állandó szerepet, majd 2006-ben és 2006-ban a Felpolcolva című szériában volt rendszeres jelenése. 2013-ban a Package Deal kanadai sorozattal forgatott (ott nem kapott főszerepet), amúgy több ország Big Brother műsorában volt vendégként.

Pamela Anderson Forrás: AFP/Getty/Gustavo Caballero

Születésnapján pár érdekesnek tűnő ténnyel ünnepeljük:

Pamela Anderson finn ősökkel rendelkezik. Egy finn magazin kiderítette, hogy távoli rokonai közt vannak befolyásos politikusok és egy dalszerző is.

Eredetileg barna a hajszíne. „Nagyszerű dolog szőkének lenni. Mivel nagyon alacsony elvárásai vannak így az embereknek, könnyű nekik kellemes meglepetést okozni” – mondta erről.

Állatjogi harcos, a prémes ruhák nagy ellensége. Vegetáriánus.

Nem várt sokat Tommy Lee-vel való megismerkedése után, három nappal később hozzáment feleségül.

Pamela Anderson Forrás: AFP/PRENSA IDEAS DEL SUR

Rengeteg toplistán szerepelt, a VH1-nál ő a kilencedik legvonzóbb nő a világon, az FHM-nél nyolcadiknak futott be egy 2005-ös összesítésben.

60 ezer dollárt keresett a Baywatch egy-egy epizódjával, legalábbis az első időkben.

Sikert aratott táncával is, a Dancing with the Stars tizedik évadjában. Anderson 2012-ben visszatért a show-ba, a Dancing with the Stars: All-Stars adásaiban szerepelt.

Pamela Anderson Forrás: AFP/Getty/Dave Kotinsky

2012-ben előkelő helyen szerepelt az adóelkerülők között: 524 ezer dollár elmaradása volt.

Készült persze saját realityje is, amely az életét mutatja be az érdeklődőknek: Pam: Girl on the Loose címmel. Emellett a hangját adta a róla mintázott, rajzolt szuperhősnőnek, Striperellának, és számos alkalommal szerepelt a Playboyban.