Marad Orosz Barbarán a tűsarok

Vágólapra másolva!
Szeptemberben jön Orosz Barbara műsorának folytatása, Dobó Kata életmódmagazinja csak nyárra csúszott be előbbi sávjába.
Vágólapra másolva!

A TV2 bejelentette, hogy Dobó Kata műsort kapott, de az életmódmagazin a Tűsarok adásának idejében lesz képernyőn. Orosz Barbara - aki nem csak műsorvezetőként, de producerként is jegyzi a trend-és stílusmagazint - gyorsan jelezte, hogy ettől az ő műsora nem szűnik meg.

"Négy évadon vagyunk túl és szeptemberben elstartolunk az ötödik szériával, amely ugyanolyan egyedi, de, ha lehetséges, még formabontóbb, vagányabb, komplexebb és trendibb lesz, mint az eddigiek" - közölte. Orosz szerint megtisztelő, hogy sok szponzor és cég már saját maga jelentkezik, hogy a Tűsarokban szeretne megjelenni, mert ez is jelzi, hogy a szakma és a nézők figyelik, és nyomon követik a műsort, amelyhez már kialakult a kötődésük.

"Nem tartok a konkurenciától, mert egyrészt úgy gondolom, hogy nincs vetélytársa a Tűsaroknak, másrészt pedig a csatornán eddig is több, hasonló témájú, de különböző stílusú és megközelítésű női magazinműsor futott párhuzamosan, amik korábban is jól megfértek egymás mellett. A néző a saját ízlése szerint fog választani, így mindenki megtalálhatja a kedvenc műsorát és műsorvezetőjét, aki számára a leghitelesebb, és legszimpatikusabb" - tette hozzá. Új műsorterve is van, erről még nem kívánt beszélni.