Költözzön Vágási Feri lakásába!

Vágólapra másolva!
Most bárki megveheti azt a lakást, amelyben a Szomszédok Vágási családja lakott évekig. A 38 négyzetméteres panellakást ugyanis a tulajdonosa elkezdte árulni. A majdani vevőnek attól talán nem kell tartania, hogy Janka néni a legváratlanabb időpontokban becsenget.
Vágólapra másolva!

"Öné lehet Vágási Feri és Jutka lakása" - áll az apróhirdetésben, amely szerint a tulajdonosa árulja a 38 négyzetméteres gazdagréti panellakást, írta a Blikk. Ebben a lakásban élt több mint egy évtizedig a Szomszédok Vágási családja: Feri és Jutka, majd kisfiuk, Matyi.

Tizenegy és fél millió forintért tehát most bárki beköltözhet abba a lakásba, amelyben a Vágási család jóízűen ette a rakott krumplit, amelyben Vágási Feri számítógépe folyton lefagyott, és amelyben eleinte annyi szék sem volt, hogy Jutka szülei le tudjanak ülni.

A Magyar Televízió a népszerű teleregény indulásakor a gazdagréti lakótelepen megvett négy lakást, és kisebb-nagyobb átalakításokba kezdett. Három lakásba a Vágási, a Mágenheim és a Takács család költözött (Taki bácsiék lakását korábban már árulták), a negyedikbe pedig a stábtagok mellett a Gábor-Juli szalont rendezték be. Akkor összesen négymillió forintot fizetett a televízió az egész első emeletért - mesélte Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője.

A lakásokat azóta már eladták, és a Vágási-rezidenciát is modernizálták és átalakították. A legnagyobb vonzereje pedig az, hogy most már nem kell tartani attól, hogy Janka néni a legváratlanabb pillanatokban becsönget, és a lakásban található összes ételt felfalja, az összes alkoholt megissza.

Ha nosztalgiázni szeretne, érdemes elolvasni az Origo gazdagréti Szomszédok-túrájáról készült riportunkat.