Így néz ki most Pam Dawber, az Egy úr az űrből Mindyje

Pam Dawber 2012 októberében
Vágólapra másolva!
Miközben az Egy úr az űrből sorozat Robin Williamse új sorozatot forgat bőszen, egykori társa 13 éve nem szerepelt filmben, tévészériában.
Vágólapra másolva!

Pam Dawber az 1978 és 1982 közt forgatott, négy évadot megélt Egy úr az űrből című komédiasorozattal lett ismert, ezt több tucat országban vetítették sikerrel, itthon is népszerű volt. A 94 epizódnyi munka után kisebb alakításai voltak olyan sorozatokban, mint az Alkonyzóna vagy a Jaj, a szörnyek!, de hosszabban csak a My Sister Samben szerepelt a nyolcvanas években, illetve a 101 dalmata című sorozatban volt hallható egy évtizeddel később. (Jellemző a drasztikusan emelkedő tévés gázsikra, hogy mostanában egy sikeres sorozatszínész akár 5-10 millió dollárt is össze tud szedni egy évben, addig Pam Dawber 15 ezer dollárt kapott epizódonként a világszerte sikeres Egy úr az űrből alatt.)

Pam Dawber, az Egy úr az űrből Mindyje egykor Forrás: ABC
Pam Dawber 2012 végén Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

A színésznő a 13 évvel ezelőtt felvett Áprilisi emlékek óta nem forgat. Volt menedzserével létrehozott egy produkciós céget, két fia van férjétől. A második születése idején visszavonult a showbizniszből, amúgy a Big Brothers Big Sisters of America nevű szervezet szóvivője.