Új részekkel jön a Mentalista, a Dr. Csont

Bones, Dr. Csont, bűnügyi tévéfilmsorozat
Vágólapra másolva!
Augusztus utolsó hetében három amerikai sorozat folytatódik az RTL Klubon: 26-án hétfőn a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista és a Döglött akták indul új évaddal a csatornán.
Vágólapra másolva!

26-án a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista és a Döglött akták folytatódik az RTL Klubon. Előbbi nézettségi számai már nem olyan jók az USA-ban, mint korábban, hisz amíg az első hat évadban rendre akadtak olyan epizódok, amelyeket több mint tízmillióan figyeltek, addig a hetedik szezon már csak az első résszel tudta ezt produkálni, utána beállt egy hét-nyolcmilliós nézettségre - ami a nyolcadik évadra már inkább hétmilliósra csökkent - itthon azonban a három legkedveltebb heti sorozat közt van. A műsorról itt olvashat többet.

Bones, Dr. Csont Forrás: Fox

A mentalista szintén jó nézettséget hoz az RTL-nek: a csúcson 2010-ben állt itthon, amikor - az egyes szériák legnézettebb epizódját figyelembe véve - a teljes lakosság körében a második helyen zárt a Cobra 11 után, a kereskedelmileg fontos, 18 és 49 év közötti célcsoportban pedig a legnézettebb sorozat volt. Itt írtunk róla hosszabban.