Egy éve állt össze Joshi Bharat és Erdélyi Mónika – a semmire

Joshi Bharat és Erdélyi Mónika, a TV2 fogadásán
Vágólapra másolva!
Majdnem egy éve jelentette be a TV2, hogy a két egykori rivális közös műsort indít. 12 hónap alatt sem került a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Közös napi műsor kapott Erdély Mónika és Joshi Bharat, jelentették be a TV2 őszi, évadkezdő sajtóeseményén – de nem idén, a két nappal ezelőttin, hanem 2012 szeptemberében. A párosítás akkor azért meglepő, mert Erdélyi egy évtizeden át volt az RTL arca, Mónika című műsorát sokáig semmivel nem tudta megszorongatni a TV2. Végül jött Joshi Bharat hasonló felépítésű talkshow-ja, és részben a nézettség csökkenése, részben a durva hangnem, ismétlődő verekedések, dulakodások miatt gyakori ORTT-bírságok miatt megszűnt előbb Mónika, utána pedig nem sokkal, 2010 májusában az indiai sorselemző műsora is véget ért.

A terv azóta sem valósult meg, pedig a délutáni, ordibálós talkshow-k kedvelői számára igen biztatóan mosolygott egymásra a két műsorvezető a fotózáson. Úgy tudjuk, pilot készült, de egyelőre nem tudni semmit a műsor indulásáról.

Joshi Bharat és Erdélyi Mónika a TV2 fogadásán Fotó: Hajdú D. András - Origo

Az Origo kérdéseire a TV2-csoport szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy „továbbra is számítanak Erdélyi Mónikára", a Borsnak az egykori képernyős valamivel hosszabban válaszolt: „Nagyon megszerettem a TV2-nél a kollégákat, és ez nem csak udvariasság a részemről, valóban egy szuper, kedves és barátságos csapatot ismertem meg. Nem tagadom, várom már, hogy dolgozhassak, hiszen tele vagyok tervekkel és energiával. Ha megcsörren a telefonom, hogy kezdhetünk, én azonnal ott leszek. Addig is csendesen élem az életem."