Újabb Való Világ-szereplő az Éjjel-nappal Budapestben

Vágólapra másolva!
A sorozatban a Lalit alakító fiú testvére is feltűnik, ő egy beszavazón volt látható korábban, villalakó akart lenni.
Vágólapra másolva!

A Való Világban próbálkozott egykor Norbi és Gergő, a Testvérek kategóriában: nem jutottak be a valóságshow-ba, helyettük Béci és Gigi párosa költözött be. Előbbi testvérpáros kitartóbb tagja, Norbi (Lali néven) végül sorozatba került, ráadásul az egyik legnépszerűbb, setesuta karaktert viszi. Most az öccse is felbukkan a napi szériában.

Egykor és ma Forrás: RTL Klub, Blikk

"Nagyon jó testvérek vagyunk az öcsémmel. Három évvel fiatalabb nálam, és iszonyatosan hasonlítunk egymásra. Persze, akik régebb óta ismernek, azoknak már nem feltűnő, viszont akik csak a tévéből ismerik Lalit, gyakran leállítják az öcsémet, mert azt hiszik, hogy én vagyok" – mondta a Blikknek Norbi-Lali.

"Korábban is volt szó arról, hogy ő is lehetőséget kap az Éjjel Nappal Budapestben, de nem igazán élt vele, ez sokkal inkább az én világom, mint az övé, viszont amikor megkérték, hogy alakítsa az öcsémet, aki valójában is, belement. A sorozatban pedig ugyanolyan jól kijövünk, mint a való életben. Persze azért, ahogy azt a nézők már Lalitól megszokhatták, kalandokból ezúttal sem lesz hiány" - tette hozzá.