Friderikusz marad a TV2-n, új műsort kapott

Friderikusz Sándor
Vágólapra másolva!
Visszatér a TV2 képernyőjére Friderikusz Sándor, az október 11-én induló Sztárban sztár című show-ját vezeti, amelyben hazai énekesek zenei legendák slágereit adják elő és bújnak az eredeti előadók bőrébe a színpadon.
Vágólapra másolva!

Október 11-én startol a Sztárban sztár, amelyet az Ének iskoláját vezető Friderikusz Sándor kapott meg. "Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet!" - mondta Friderikusz a TV2-nek.

A Sztárban sztár új fejlesztésű, élő műsor, szereplői pedig a hazai könnyűzene előadói lesznek, akik úgy lépnek színpadra, ahogyan még sosem láthatta őket a közönség. A műsor újszerűségét egy csavar adja: az énekesek, együttesek adásról adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nem csak előadják a hazai és külföldi slágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át.

Forrás: TV2

A TV2 közlése szerint az átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik majd, hogy a műsor fellépői kinézetükben is hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. A produkciókat négy fős, sztárokból álló zsűri fogja értékelni, a nézők pedig szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár élő adásai során.

Olvasnivaló: Friderikusz Sándor: A televíziózás ott van, ahol én vagyok