Liptai Claudia - Bálint Antónia cicaharc vezeti fel az új show-t

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Indul a Mr. és Mrs. új évadja, amelyet ezúttal is Liptai Claudia és Till Attila vezet.
Vágólapra másolva!

A TV2 idén őszre nem tervezett sem Megasztárt, sem Voice-ot, helyette a Mr. és Mrs. című vetélkedőjét vette elő, amelyben – tréfás vagy kevésbé vicces feladványos során - párok mutatják meg, mennyit tudnak a másikról. A műsor korábban tisztességes nézettséggel futott, olyan emberek szerepeltek benne, mint Damu Roland és Palácsik Tímea (még együtt).

Liptai Claudia Forrás: TV2

A 2013-as széria is kapott kampányt a TV2 részéről, de az egyik műsorvezető, Liptai Claudia is gondoskodott róla, hogy a Mokka nézői mindenképp menjenek vissza a csatornára csütörtök este, mert nyilvánosan kért bocsánatot Bálint Antóniától, akit állítólag többször cikizett a felvételek során.

A volt szépségkirálynő, akinek korára is tett megjegyzést Liptai a sajtótájékoztatón, nem haragtartó: "Amikor benne voltunk a játék hevében, másképp reagáltuk le a dolgokat, nem lehetett megállni vagy reflektálni arra, amit mondott. Mindenesetre nincs bennem mély tüske, ismerem Claudiát és azt is tudom, hogy mindketten cinikus, szarkasztikus humorral vagyunk megáldva. Nem hallottam a bocsánatkérését, de ezek után kíváncsian várom, mi jön majd le az esti adásból. Nem tudom, mit fognak látni kívülről a nézők, ezt még én sem tudom, de mindenképp megnézem majd, mi maradt végül a műsorban" - fejtette ki a Hír24-nek.