Zámbó Krisztián Fásy Ádámmal haknizik

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor leszívta az energiáit, leamortizálta, és nem úgy sikerült, ahogy elképzelte Zámbó Krisztián, úgyhogy elment a lakodalmas-mulatós zene felé.
Vágólapra másolva!

"Jimmy az apám, csakis az árnyékában élhetek. Követem őt, és énekes maradok. Fásy Ádámot pedig nem csak mentoromnak tartom, hiszen családtagjának tekint rám kedvesemmel együtt. Ádám volt, aki szó szerint kézen fogott, és visszacibált a színpadra, nem engedte, hogy feladjam. Hálás vagyok, amiért a lelki válságból kirángatott. Szeretek velük haknizni, mert egy autóval megyünk, és végighülyéskedjük az utat" - nyilatkozta a Blikknek Zámbó Krisztián.

"Be kell látnom, én hiába próbáltam ki magam az X-Faktorban, imádott édesapám szelleme legyőzött. Hiába akartam démonjaimat újabb könyvvel elűzni, ez sem sikerült. Fásytól jöttem, és hozzá tértem vissza, de nem bánom, mert nála nem görcsölök. Az X-Faktor leszívta az energiámat, leamortizált, nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem. Úgy jöttem el, hogy többé nem állok ki semmilyen színpadra, annyira összetört a kudarcomt" – tette hozzá.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu