Megint bíróságra mehet a Való Világ szereplője

Vágólapra másolva!
A legutóbbi VV-szériában látott Cristofel nevű szereplőnek volt már nőverési ügye, most megint feljelenthetik, ezúttal újabb barátnője került kórházba.
Vágólapra másolva!

A Való Világ nevű RTL-es valósághow-ban szerepelt Cristofelnek volt már rendőrségi ügye, korábban az ugyanazon műsorban szerepelt Veronika állította, hogy erőszakoskodott vele volt párja. Most előbbi új barátnője, Vivien fordult a Blikkhez, miután – állítása szerint – a fiú többször megütötte, és miatta kórházba került.

„Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban már elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta" – kezdte a történetet.

A lakáson sem csillapodott, a Blikk szerint. „Elkezdett el ököllel ütni. Próbáltam védekezni, karmoltam a nyakát, ahol értem, de ő még erősebben ütött. Amikor az egyik ütésnél látta, hogy ömlik a fülemből a vér, megijedt, és abbahagyta. Akkor sikerült elcsúsznom az ajtóig. Segítségért kiáltottam, de ő már ismét ott volt. Akkor a combomat ütötte, és kivette a kulcsot a zárból. Aztán meg akart fojtani. Akkor csengettek be a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott" – nyilatkozta a lány. A komplett sztori itt olvasható.