Krasznai Tünde: Ne a múltamat, a jelent nézzék

X-faktor, interjú, Krasznai Tünde
Vágólapra másolva!
A 25 éves énekesnő már az első percben nyíltan vállalta, hogy évekig felnőtt filmekben szerepelt. Úgy véli, mindenkinek megvan a saját keresztje, de ezen tovább kell lépni, hisz most énekesnőként kell bizonyítania a színpadon. Az idei mezőnyt erősnek tartja, de reményei szerint a műsor fináléjáig jut.
Vágólapra másolva!

Gyerekkori álma válna valóra azzal, ha sikeres énekesnőként élhetne, mondta az Origónak Krasznai Tünde. Az X-Faktorra úgy tekint, mint az egyetlen olyan esélyre Magyarországon, ami megalapozhatja karrierjét. Az elmúlt években tudatosan készült a versenyre, bár énektanárhoz és zeneiskolába sosem járt.

„12 éves lehettem, mikor Debrecenben megnyertem egy helyi tehetségkutató versenyt Whitney Houston egyik dalával. Már akkor ábrándoztam erről a pályáról, de az élet úgy hozta, hogy másfelé sodródtam. Pár éve szakítottam a múltammal és visszatértem a zenéhez. A jazz és a blues világában foglalatoskodtam, s tapasztalatokat gyűjtöttem szakmabeliektől. Mivel nem tanultam az éneklést, idővel bevonzottam magam köré azokat a tehetséges embereket, akiktől ellestem dolgokat. Úgy gondolom, a zenei életben az embert oda húzza a sors, ahol jól érzi magát és azzal foglalkozhat, amit szeret csinálni."

Fotó: Mudra László - Origo

Geszti Péterrel jól kijönnek, jó szakembernek tartja: „Azt szeretem benne, hogy ha kell, akkor nagyon szigorú tud lenni, nekem pedig szükségem van erre a húzóerőre. Ha jól megy valami, akkor persze megdicsér, kifejezi, hogy rendben van. Korábban is nagyon tiszteltem, mindigis igazi multifunkcionális elmének tartottam. Sajnos nagyon ritka az olyan ember manapság, aki ennyi területen profi és emberként is példaértékű."

Fotó: Mudra László - Origo

„Nem tudom szavakba önteni azt az érzést, ami lezajlott bennem, mikor Geszti Péter kimondta a Mentorok Házában, hogy magával visz az élő adásba. Hihetetlenül bíztam benne, s volt egy olyan belső megérzésem, hogy sikerül bekerülnöm a legjobb tizenkettőbe. Viszont ha a tudatomra hagyatkoztam, ment bennem a matekozás, hogy vajon mi lesz, mi történik, ha másként fog dönteni"- mesélte. Mivel elmondása szerint nagyon zavaros volt az élete, most egy lehetőséget kapott a sorstól, hogy változtasson. „Nagyon örülök, mert beigazolódtak a megérzéseim és itt lehetek"- tette hozzá.

Fotó: Mudra László - Origo

„Úgy gondolom, a mostani széria egy egészen új fejezetet fog írni, mert hihetetlen életbeli történetekkel vagyunk itt és kimagasló tehetséggel. Itt minden a közönségen is múlik, s ez a legijesztőbb is benne: a nézőkre is van bízva a sorsunk. Szeretném, ha az énektudásomra, a valós énemre koncentrálnának és nem a múltamra. Én mindent meg fogok tenni, hogy a legjobb formámat nyújtsam. Bízom benne, hogy az X-Faktor-beli produkcióm a nézők tetszését is elnyeri majd"- mesélte.

Fotó: Mudra László - Origo

Nagy erőt merít a visszajelzésekből, szinte minden alkalommal pozitív kommenteket és leveleket kap: „Úgy érzem, végre beigazolódik, hogy érdemes volt küzdenem és jól csinálom, amit csinálok. Még nagyon keveset láttak belőlem a nézők, még nem volt lehetőségem olyan szinten énekelni, hogy feltárjam a lelkem. Azért is örülök, hogy eljutottam az élő adásig, mert itt megmutathatom újra és újra a színpadon, hogy milyen vagyok valójában."