Horribilis gázsiért ment Puzsér az RTL show-jába

Vágólapra másolva!
Amikor igent mond az RTL Klub bármely felkérésére, horribilis gázsit kér, és kiköti, hogy nem szólhatnak bele, mit beszél - állítja a csatornára visszatérő Puzsér Róbert.
Vágólapra másolva!

A Vundersőn és Zuperszexi második adásának legszórakoztatóbb része az eleje volt, amikor Puzsér Róbert dühöngve leordította a két műsorvezetőt, majd hüledezett, mert nem hitte volna, hogy lehet bármi rosszabb a tévében, mint Hajdú Péter. A Csillag születik egykori zsűritagja a felvétel után úgy érezte, hogy magyarázkodnia kell: "Amikor igent mondok az RTL Klub bármely felkérésére, két feltételt minden esetben kikötök: 1. Horribilis gázsit folyósítanak a számlámra. 2. Nem szólnak bele, hogy mit pofázok" - írta Facebook-oldalán.

"A közel tíz perces kritikámat a Vundersőn és Zuperszexi című szórakoztatónak aligha nevezhető tévéműsorról a szerkesztők sajnos kevesebb, mint két percesre vágták vissza, de abban bízom, hogy így is sikerült valami olyasmit előadnom, ami nem jellemző a hazai televíziózásban. Nem egymás faszának a szokásos szopkodása zajlott, nem tét nélküli és érdektelen ostobaságokon vihogtunk, hanem keményen és frontálisan érvelhettem a minőség és az emberség mellett" - magyarázta a kritikus.