Bud Spencert és a Jégkorszakot néztük a nemzeti ünnepen

Vágólapra másolva!
A Viasat3 az Ovizsaruval és a Különben dühbe jövünkkel, az RTL egy animációs filmmel, a Jégkorszak 3-mal ért el jobb nézettséget október 23-án.
Vágólapra másolva!

A nemzeti ünnep átalakította ugyan a nagyobb csatornák esti műsorstruktúráját, de csak annyiban, hogy eltűnt belőle pár műsor (mint a Barátok közt, az Éjjel-nappal Budapest vagy a Jóban Rosszban), helyükre pedig nem 56-os drámák, hanem amerikai filmek kerültek.

A TV2 a Szörnyek az űrlények ellen című filmmel, illetve a Sziklaváros című kalandfilmmel próbálkozott a Tények után, 12-13 százalékos közönségarányt hoztak a 18-49-es célcsoportban. A Viasat3 önmagához képest jól teljesített a hetvenhatodszorra vetített Különben dühbe jövünkkel és az Ovizsaruval: a megunhatatlan Bud Spencer majdnem 8 százalékot szállított.

Miközben az M1 Híradója 4, a Szabadság – különjárat című tévéfilm pedig 3 százalékkal ment az ötben alatti felnőtteknél, az RTL Klub nyerte az estét, mert Jégkorszak 3 és a Die Hard 4 is bőben 30 százalékos közönségarány fölött teljesített.