Havidíjas sorozat- és filmcsomag a Telekomnál

Vágólapra másolva!
Telekom fix havidíjas filmcsomagot kínál az Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek. A hagyományos filmkölcsönzési modellel szakító MoziKlubban a tagok a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő filmjei közül kölcsönözhetnek.
Vágólapra másolva!

A filmrajongók számára kialakított ajánlat segítségével körülbelül egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a MoziKlubban található alkotások között válogatni: tetszés szerint bele lehet nézni azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén - közölte a Telekom.

A MoziKlubban kezdetben 60 film található, és a választék a tervek szerint folyamatosan bővül: a második hónaptól például már nagysikerű tévés filmsorozatok is helyet kapnak a kínálatban, mint például a Lost, a Bosszú, az Egyszer volt hol nem volt, vagy a Grace Klinika. A csomagban már most többek között olyan filmek elérhetők, mint az Alkonyat trilógia, A boldogság nem jár egyedül, a Borotvaélen, az Elrabolva 2., a Made in Hungária .

A szolgáltatás havidíja 1500 forint, ám az interaktív TV szolgáltatás előfizetői számára, MoziKlub megrendelése esetén, év végéig tartó akció keretében, az első két hónapban, hűségidő nélkül 290 forintos havidíjon próbálható ki.

A jelenleg az Interaktív TV Videotékáján keresztül érhető szolgáltatás tervek szerint a jövő év során más platformokon, PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn, OTT környezetben is elérhető lesz nemcsak a Telekom előfizetői számára.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.