A tinilányok kezdenek rákattanni

Vágólapra másolva!
2013. november 11-i premiere óta egyre többen nézik a Disney Csatorna legújabb sorozatát, a Violettát 
Vágólapra másolva!

Bő egy hete megy a Disney napi sorozata, a Violetta, amely egyfajta tiniknek szóló latin-amerikai telenovella, a tévétársaság első európai és latin-amerikai koprodukciója. A középpontban a gimnazista korú Violetta, aki gazdag apjával együtt Buenos Airesbe költözik, kénytelen beilleszkedni egy közegbe. Idővel egy művésziskola növendéke lesz, de a szerelem hamar rátalál, már az elő rész végén romantikus kalandba bonyolódik. Az első epizód után itt írtunk róla.

Időközben a csatorna legnézettebb szériája lett a 4-14 éves lányok körében, idősávjában a kiemelt célcsoportok tekintetében nem csupán versenytársait, de a két nagy kereskedelmi csatornát is megelőzte - közölte a Disney. Első hetében a teljes lakosság körében 260 ezer nézőt ért el: 146 ezer 4-14 év közötti gyerek időzött rajta hosszabb-rövidebb ideig, ebből 105 ezer 8-12 év közötti.

A premier héten magasan nyerte a nézettségi versenyt és első helyen végzett a 4-14 éves korcsoportban a sorozat idősávjában (a Violetta hétfőtől péntekig 18.05 órától jelentkezik a csatornán), 5%-kal a Minimax és 16%-kal a Nickelodeon előtt végezve. Továbbá a Violetta idősávja a Disney Csatornán is a legnézettebb sáv volt a premier hetében - közölte a tévétársaság.