Szoros az állás a Sztárban sztár döntője előtt

Vágólapra másolva!
Péntek este véget ér a TV2 nagy őszi show-ja, a meglehetősen jó nézettséggel robogó Sztárban sztár. Három olyan adás volt, amikor a zsűri és a közönség véleménye is egyezett.
Vágólapra másolva!

A célegyenesbe fordult a Sztárban sztár, és várhatóan szoros lesz a finálé is. Az adások során a nézői szavazatoknál is előfordult már holtverseny, azaz két versenyző azonos mennyiségű szavazatot kapott. Az utolsó adásban kevesebb mint 100 szavazat volt az első és a második helyezett között, és mindössze három show volt, amikor a zsűri és a nézők azonos versenyzőt választottak az aznapi adás győztesének – tudta meg az Origo a TV2-től.

Sztárban sztár Forrás: TV2

A csütörtöki adatok szerint a szavazatok 26,2 százalékát szerezte meg eddig az a versenyző, aki az első helyen áll, de ott van a nyomában 24,6 %- kal a második helyezett, míg a harmadik helyen állónak 19,5 %- a van – hangzott el a csütörtöki Aktív-ban.

Jelenleg egy férfi és egy női előadó osztozik az első és a második helyen. Bárki nyerhet, mert az öt döntős közül négyen már végeztek az első helyen különböző adásokban.