Danics Dóra rettentően izgult, egy órát sem aludt

Danics Dóra
Vágólapra másolva!
Álmosan, fáradtan nyilatkozott a show utáni reggelen az X-Faktor negyedik győztese. Noha nem egy lámpalázas típus, soha ennyire nem izgult, mint vasárnap este, győzelme pedig csak akkor kezdett tudatosodni benne, amikor a korábbi három nyertessel beszélgetett az éjszakban.
Vágólapra másolva!

„Amint lehet, elkezdek dolgozni, a sok pozitív energiát el kell kezdenem transzformálni, azt a löketet, szeretetet, amit kaptam a nézőktől, át kell tennem a munkába. Egy kicsit azért lassítok is, egy hetet tudnék most aludni" – mondta Danics Dóra, az X-Faktor győztese a 8:08 Minden Reggel-ben. „Nagyon fáradt vagyok, egy fél órát sikerült aludnom, az idevezető úton pedig még tizenöt percet" – tette hozzá.

Danics állítja, hogy nem számított a végső győzelemre: „Olyan mértékű döbbenet volt, hogy sikerült nyerni, hogy órákon át nem fogtam fel. Tegnap éjjel beszélgettem a három korábbi nyertessel, akkor kezdett tudatosodni bennem, mi történt. Most, hogy a kivetítőn újra megláttam, durva... nagyon szép ez a reggel, nagyon más, mint a többi."

Danics Dóra Forrás: RTL Sajtóklub

Az énekesnő kabalafigurát szorongatott az adás alatt, noha nem volt nála ilyen a korábbi hetekben. „Amikor vége lett az egésznek, óriási élmény volt, hogy magamhoz tudtam ölelni szüleimet. Apám Szombathelyen lakik, legalább kéthetente kellene találkoznunk, valamilyen formában, de mostanában amúgy is sok baráti, családi vacsorára számítok. A gyerekkori plüssmaci pedig felidézte bennem a gyerekkoromat, azt, honnan jöttem - kellett, mert rettenetesen izgultam, nagyon durván" – magyarázta.

A vasárnap délutáni eseményekről itt, az esti show-ról itt olvashat.