Krasznai Tünde: Én azt érzem, hogy nyertem

Vágólapra másolva!
Krasznai önbizalmát szépen felépítették az X-Faktor mentorai, új útra lépett. A ByTheWay hálás Bozseknek, hogy megadta a lehetőséget, amúgy már csak egy hosszabb alvásra vágynak a fiúk, akik egy tagot el is hagytak valahol.
Vágólapra másolva!

„Óriási változásokon mentem keresztül, új esélyt kaptam, és emiatt boldog vagyok. Én azt érzem, hogy nyertem, az önbizalmam is több lett, mint énekes, és mint ember" – mondta a finálét követően a 8:08 Minden Reggel-ben Krasznai Tünde, aki szerint a ByTheWay-fiúkkal sorstársakká kovácsolódtak össze.

„Mindent a sors, az élet dönt el, de nagyon sokat adtak a mentorok. Amit én sejtettem magamban, azt ők megerősítették, és nem a hibáimat hozták fel. Ez olyan lökés, ami miatt nagyon hálás vagyok nekik" – tette hozzá.

Szikora Róbert és a ByTheWay Forrás: RTL Sajtóklub

Az X-Faktor fináléja után buliba ment a komplett stáb, így a ByTheWay is gyűrötten, álmosan jelent meg a stúdióban, sőt, egy tagot el is hagytak útközben, mert csak hárman voltak a műsorban. Vavra Bence kifejtette, hogy tökéletesen elégedett azzal, amit elértek, Patocska Olivér pedig meghatottságról beszélt: „Bozsek Márk pedig hozott egy döntést: ő egy nagyszerű zenész, de ebben a műsorban nem találta a helyét. Most bebizonyította, ha a saját zenéjét játssza, akkor mennyire fantasztikus. Szikora Robi nagyszerű ember, aki sok mindent tanított nekünk."

A vasárnap délutáni eseményekről itt, az esti show-ról itt olvashat.