Korábbi kezdés, ingyenes szavazás a Való Világ 6-ban

Vágólapra másolva!
A Való Világ hatodik szériája január 12-én rajtol az RTL II-n. A 2014-es VV sok újdonságot hoz a nézők számára: a villa dizájnja a korábbi luxushoz képest visszafogottabb és természetközelibb lesz, a korábbi SMS-szavazásokat felváltja a mobil applikáción keresztül történő ingyenes voks.
Vágólapra másolva!

2014 első nagy showját az RTL II-n az összeszokott páros, Lilu és Istenes Bence vezetik majd. Január 12-től naponta kétszer lesz képernyőn a valóságshow, este kilenckor egy adás, a délutáni műsorsávban pedig a vágott változatban leadott ismétlés.

Lilu, Istenes Bence Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Szavazni a VV6 párbajai során kizárólag mobiltelefonon keresztül lehet majd a VVApplikációnak nevezett alkalmazás segítségével. Minden telefonszámhoz egy szavazat tartozik, amit a letöltés során a regisztrációt követően kap meg a néző. Az iOs, Android és Windows Phone készülékek mindegyikén lehet majd szavazni, s a leadott szavazat a párbajadások közben módosítható lesz. Ha például egy játékos az élő műsor során szimpatikusabbá válik, akkor a mobiltelefonon keresztül a szavazatok lezárásig áttehetjük rá voksunkat.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Herman Péter, az RTL Klub kreatív osztályvezetője az Origónak elmondta, hogy borzasztóan „meg fogja rángatni" a Való Világot az új szavazási rendszer. A januárban induló műsor jóval interaktívabb lesz mint a korábbiak, hiszen az applikáció segítségével kétirányú kommunikáció alakul ki a néző és a műsor között.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

„Korábban egy bizonyos összegért elküldtek egy SMS-t, ezzel szavaztak valakire és többet nem vették elő a telefonjukat. Innentől mindenki a játék része, hisz a szavazatot vissza is lehet vonni. Nem csak szavazásra lesz alkalmas a VVAppiláció, olyan kérdéseket is felteszünk, hogy van-e kedved ma VV-t nézni, vagy, hogy érzed magad ma reggel és hasonlók. A nézők a telefonról mindenre tudnak reagálni, ezzel részesévé válnak az eseményeknek, ami dramaturgiailag is sok mindent meg fog változtatni" - részletezte. Ahogy Kolosi Péter megfogalmazta, a Való Világ hatodik szériájára a 100%-os rezsicsökkentés jellemző, mivel ingyen szavaznak meg a nézők.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Minden évadban máshogy nézett ki a villa, ez a hatodik alkalommal sem lesz másként. A szolgáltatások változatlanok, ezúttal is lesz tágas nappali, fürdőszoba és közös háló, konyha és étkező részleg. Az udvaron jakuzzi, medence és szauna, illetve különböző sportolási lehetőségek állnak a villalakók rendelkezésére. Volt, hogy a luxus dominált, máskor romkocsma hatásúak voltak a szobák, ezúttal a természetközeliség a meghatározó. „A villában Karajz Zsolt belsőépítész tervei alapján a természetes anyagok és formák vannak túlsúlyban, sok lesz a faburkolat, a kavics és az élő növény, sőt egy valódi kandalló is helyet kap"- tette hozzá Herman.

Fotó: Hajdú D. András - Origo