Szürke karácsony a kis Macaulay Culkin nélkül

Vágólapra másolva!
26 alkalommal ment három év alatt a Reszkessetek betörők!-széria a hazai tévéken. Most nélküle vágunk neki az ünnepeknek.
Vágólapra másolva!

A Reszkessetek betörők! nélkül is vidám kikapcsolódást nyújt nézőinek az ünnepi időszakban az RTL Klub – kezdte karácsonyi közleményét a csatorna, mi meg gyorsan megvizsgáltuk, hányszor ment le a sorozat valamely darabja az elmúlt három évben.A Reszkessetek betörők!-jelenséggel korábban, 2010-ben is foglalkoztunk, hiszen jóformán elképzelhetetlen volt a karácsonyi-szilveszteri időszak anélkül, hogy leadta volna valamely tévé.

Most, hogy az RTL büszkén és vakmerően kiáll Macaulay Culkin (Kevin McCallister) és a Home Alone nélkül, gyorsan ellenőriztük, hányszor adták el a film valamely részét az elmúlt három évben. Az RTL Klub kerek tíz alkalommal vetített, de Cool sokkal szorgosabb volt, tizenhat ízben küldte képernyőre a sorozat darabjait.

Volt olyan, amely 463 ezres nézettséget ért el teljes lakosságban (2012-ben, természetesen december végén), de az RTL Klubon több vetítés is egymillió néző fölé ment, jóllehet, sokadik ismétlésről volt szó. A Reszkessetek betörők! első részét 1 millió 145 ezren nézték 2012 decemberében, épp 24-én, de ennél is jobban ment a széria második darabja, amely másnap már bőven 1,5 millió néző fölé ment.