Miattuk is tévézünk 2014-ben

Stephen Amell
Vágólapra másolva!
Természetesen nem a sármos férfiak miatt néznek sorozatokat a nők, de nyilvánvalóan nem árt, ha van a szereplők közt olyan, aki megmozgatja a fantáziájukat. 2014-ben is érdemes lesz tévézni: ők a legjobb pasik a sorozatokból.
Vágólapra másolva!

Stephen Amell

Stephen Amell Forrás: CW

Ő Oliver Queen A zöld íjászból (Arrow), amely itthon is szép nézettséggel fut. A kanadai színészt egész fiatalon felfedezték, játszott többek között a Nagymenőkben, a 90210-ben, a Heartlandben, a Doktor Addisonben és a Vámpírnaplókban is feltűnt néhány rész erejéig egy Brandy nevű vérfarkas szerepében. Színészi tehetsége mellett nyilvánvalóan sármos külseje is segítette karrierjében.

Jonny Lee Miller

Jonny Lee Miller Forrás: CBS

Sir Arthur Conan Doyle legendás nyomozóját a CBS krimi-sorozatában az 1972-es születésű színész alakítja, ő Sherlock Holmes a Sherlock és Watson (Elementary) című szériában. A Dexterben is láttuk, de nyilván a Trainspotting is beugrik sokaknak.

Colin O'Donoghue

Colin O’Donoghue Forrás: ABC

Hook kapitány az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) című sorozatban. Az ír származású színészt – a részben Magyarországon is forgatott – A rítus című filmben ismerhette meg a nagyközönség, két éve pedig az Egyszer volt, hol nem volt látszólag gonosz, de legbelül jószívű kalózát alakítja. Aki nem követi a sorozat amerikai vetítését, annak eláruljuk, hogy Hook a 3. évadban nagyon sokat szerepel a képernyőn.

Jack Davenport

Jack Davenport Forrás: NBC

Nem mondjuk el, Derek Wills ki mellett kötött ki végül a Kasszasiker szebb napokat is látott második, egyben utolsó évadának végén, ám azt igen, hogy az őt játszó színész a Szvingerek után ismét egy retrókorszakban játszódó sorozatot választott, bár az angol Breathless nem egy Mad Men. Bár Davenport karaktere hasonlít Don Draperre, ő reklámötletek helyett szüléseket vezet le.

Jay Ryan

Jay Ryan Forrás: CW

A szépség és a szörnyetegből. A sorozat férfi főszereplője a kilencvenes évek végén Herkules és Xena mellett harcolt a képernyőn, majd több filmszerepet követően a Beauty and the Beastben tért vissza. A jelenleg futó második évadban egyre több titokra derül fény, mélyebb betekintést kapunk Vincent múltjába, miközben kitűnően hozza a sebhelyes arcú, titokzatos karaktert a romantikus történetben a Smallville-ből ismert Kristin Kreuk oldalán.

Hugh Dancy

Hugh Dancy Forrás: NBC

Will Graham a Hannibalban. A sötét és nyomasztó széria Thomas Harris regényeit dolgozza fel, a két főhős, Will Graham és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és barátságát mutatja be. Dancy szerintünk jóképű, és kiválóan alakítja a mentálisan instabil, ám a nyomozások során nélkülözhetetlen profilozót, aki veszélyes gyilkosok nyomába ered. A magányos zseni története nem klasszikus nyomozások sora, sokkal inkább egy horrorisztikus elemekkel átszőtt thriller, ami 2014-ben, a második évaddal folytatódik tovább.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Ki ne tudná, ő Walden Schmidt – Két pasi - meg egy kicsiből (Two and a Half Men). Szélesvásznon legutóbb a Steve Jobs életéről szóló filmben játszott, kisképernyőn pedig a világszerte vetített komédiában láthatjuk azóta, hogy két éve Charlie Sheen botrányosan távozott a sorozatból. Újabban már kevesebb szőrrel látható, a sorozatba még hosszú hajjal érkezett.

Jesse Spencer

Jesse Spencer Forrás: NBC

Matthew Casey a Lángoló Chicago című sorozatban (Chicago Fire). Az ausztrál Jesse Spencer a Doktor House után nem távolodott el az uniformistól legújabb sorozatában, de ezúttal orvos helyett tűzoltónak öltözött, és szerencsére, amikor épp nincs akció, sokszor veszi le a felsőjét. Úgy tűnik, a sportos csajokat szereti, hiszen 2011 óta a brazil származású szörfkirálynő, Maya Gabeira a párja.

Szabó Kimmel Tamás

Szabó Kimmel Tamás Fotó: Nagy Attila - Origo

Magyar szereplő is felfért a listára, a hazai sorozatokban Milán, a Társas Játék szélhámos karaktere volt a legsármosabb tavaly. 24 évesen kapott főszerepet a Made in Hungaria című filmben, majd a TV2 tehetségkutató műsorát, a The Voice-t vezette. Most a HBO saját gyártású sorozatában tűnt fel a gátlástalan Milán szerepében - attól sem riadt vissza, hogy magát mozgássérültnek kiadva kerekesszékből hódítsa meg kiszemeltjét. Ha lesz 3. évad, visszatérhet.