Új struktúrával ostromolja a TV2 az RTL estéit

Éjjel-nappal Budapest
Vágólapra másolva!
Elsőre 15 százalékos közönségaránnyal nyitott a Magánnyomozók, amely miatt egészen új struktúrával próbálkozik a TV2.
Vágólapra másolva!

Régóta van nehéz dolga a TV2-nek a hétköznap estékben: az Édes élet ugyan 2013-ban többször verte a Fókuszt, de az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt ellenében már nem nagyon tudott mit kezdeni a csatorna. A TV2 végül egészen új hadrenddel nyitott január 6-án, az első teljes idei héten, lássuk, mire ment vele az első este a 18-49-es célcsoportban!

A Tények 23,7 százalékát lerontotta az új dokureality műsor, a Magánnyomozók, amelynek kerek 15 százaléka miatt az Édes élet is csak 17,6-ot hozott a csatornának. A konstruált reality a Fókusztól és az Éjjel-nappal Budapesttől is kikapott az első estéjén (de az új műsorok azért kapnak kifutási időt, hátha megszokják, megszeretik a nézők).

Az Édes élet után egy Tények-blokk jött, amely legalább tartotta a szintet, utána viszont a Jóban Rosszban alatt már 13,3 százalékos közönségarányt mért a Nielsen, azaz a szappanopera kikapott a Castle-től. Talán szorosabb lett volna az állás, de a SuperTV2 már délutánonként leadja az aktuális epizódot, így voltaképp a TV2-es vetítés már ismétlés. A TV2 végül 22.30 körül támadt fel, az NCIS-szel és az NCIS: Los Angeles-szel már bőven nyerte a műsorsávot.