Alapszereplő távozik a Barátok köztből

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Berényi Claudia megformálója, Ábrahám Edit már nem forgat a stábbal.
Vágólapra másolva!

Már nem forgat a stábbal Ábrahám Edit, az utolsó jeleneteit felvette, de egy darabig még adásban lesz. A távozás mellett maga döntött, amit a sorozat producere tudomásul vett. Utolsó forgatási napján egy fotóalbumot kapott, a 16 év egybegyűjtött emlékezetes pillanatainak fényképeivel – írta a baratok.hu.

Ábrahám Edit Forrás: baratok.hu

„Persze, van olyan, hogy elfárad az ember, amikor épp rengeteg munka van, éppen előtérbe kerül a karakter, és egyszerre temérdek szöveget kell megtanulni - mert ugye a mi munkánk nem ér véget azzal, hogy felvesszük a jeleneteket. Körülbelül két évvel ezelőtt volt egy olyan periódus, amikor rendszeresen egy egész stócnyi papírt nyomtak a kezembe, aminek a szövegét mind meg kellett tanulnom - akkor egyszerűen sírva fakadtam, hogy nem fogok tudni felkészülni, teljesíthetetlennek láttam a feladatot. Elég sok energiámba került, de végül valahogy bent maradt a fejemben a szöveg, és az érzés is elmúlt, hogy nem tudok megfelelni a feladatomnak. Nyilván a húszéveseknek könnyebben megy a szövegtanulás, nekem már másképp működik a memóriám" – nyilatkozta nemrég az Origónak. A teljes interjút itt olvashatja.

A színésznő egy ideje élvezi a szabadságot, és legjobban annak örül, hogy nem kell korán kelnie. Ábrahám Edit azért nem véglegesen búcsúzik, amikor hívják, mindig szívesen tér majd vissza a Mátyás király térre – azaz a karaktert várhatóan nem ölik meg.