Négy családdal indul ma a TV2 új realityje

Az élet show-ja
Vágólapra másolva!
Január 27-én indul a TV2 új realityje, Az élet show-ja, amelyben hétköznapi emberek életét követik a kamerák.
Vágólapra másolva!

Az Édes élet többé-kevésbé bejött a TV2-nek, voltak időszakok, amikor a Fókuszt verte nézettségben, úgyhogy a TV2 nekiállt felvenni egy hasonló stílusú napi realityt. Az élet show-jának szereplői is cserélődnek majd, akárcsak Berkiék, Győzikéék és Bálint Antóniáék a másik szériában. A műsor 19.20-tól lesz adásban naponta, azaz a Fókuszt és az Éjjel-nappal Budapestet kellene vernie, de legalábbis megszorítania egy-két héten belül, hogy a TV2 székházának büféjében vidám emberek ücsörögjenek.

Az élet show-ja első adásának szereplői, a TV2-től kapott információk szerint:

Roberto – a 34 éves mulatós masszőr édesanyjával, Katival él Napkoron. Legjobb barátja, sofőrje és egyben legfőbb segítője, Tibi aktív közreműködésével járja a környéket, fellépéseivel színt visz rajongói és a helyiek életébe.

Az élet show-ja Forrás: TV2

Valika – az 51 éves Valika a süttői focicsapat szakvezetője. A vicces, nagyszájú, szókimondó asszony párja külföldön dolgozik, Valika édesapjával, Pista bácsival és kislányával, Evelinnel él.

Ákos – a 38 éves, jóképű férfi pörgős életet él, szinte mindenkit ismer a budapesti éjszakában, otthonosan mozog a legtöbb menő szórakozóhelyen – nem véletlenül, hiszen a vendéglátásban dolgozik. Ákos mellett párja, az üzletvezetőként dolgozó Kata, és legjobb barátja és cinkostársa, Olivér is feltűnik majd a képernyőn.

Urbánék (a képen) – igazi modern családként élnek, a 32 éves Kata saját tetoválószalonjában dolgozik, míg férje, a jóképű István belsőépítész. Kata kamasz fiával élnek hármasban, ám hamarosan a jókedvű, vidám família egy újabb kis jövevénnyel bővül.