Laza Dávid váltotta a VV-villában Simont

Dávid, VV6
Vágólapra másolva!
Egy nyolc éve jogi karra járó srác költözött be az RTL II valóságshow-jába.
Vágólapra másolva!

Simon botránya, majd nézők általi kiszavazása után temporálisan 11 főre csökkent a villa létszáma, de új lakó érkezett, hogy ne boruljon a műsorrend, és ne kelljen 1-2 héttel korábban befejezni a műsort. Az új lakó persze fiú, és mivel az RTL szereti jelzőkkel felruházni őket, Laza Dávid lett a neve.

A stúdióban becsülettel válaszolgatott Lilu kérdéseire: mint kiderült, egy faluból származik, de Pécs, Budapest és London közt ingázik, miközben nyolcadik éve jár egyetemre. Érkezése meglepetést okozott az objektumban, mert már mindenki azt számolgatta, hogy egy a tizenegyhez az esélye a fődíjra, de a fémtáskával érkező idegen betoppanása újfent rontott a helyzeten.

Adatlapja szerint célja, hogy próbára tegye magát egy különleges helyzetben, a fődíjért pedig „az utolsó pillanatig kitart." Szenvedélye a zene, a félművelt embereket nem bírja, tetoválása nincs – ezzel biztosan kilóg a bentiek közül. A legőrültebb dolog, amit tett, hogy pénz nélkül felszállt egy repülőre (arról nem értekezett, bolt-e nála bankkártya), Popper Pétert szereti, a celeb Berki Krisztiánt ki nem állhatja. Arra a kérdésre, hogy „mi az, amit feltétlenül bevinnél magaddal a villába?", csak ennyit válaszolt: „Egy kiló nyugalom, két kiló leszarom."

Dávid, VV6 Forrás: RTL II