Az új fiú megy párbajozni a VV6-ban

Vágólapra másolva!
Az új lakó, Dávid kapta a legtöbb jelet a vasárnap esti kiválasztáson: a mindenkivel kötekedő Vikit hívhatja majd ki párbajra, ha tartja magát a korábban megbeszélt taktikához. Az este meglepetése Iza volt, aki könnyek között szavazott Aurelióra.
Vágólapra másolva!

Bejött az előre megbeszélt taktika a Való Világban, a villalakók közül hatan Dávidra tették a kiválasztó jelet vasárnap este. Dávid korábban már rávette Aureliót és Józsit, hogy tegyék rá jelüket, ő pedig kiviszi párbajra Vikit, ennek ellenére a kiválasztás után Dávid Lilu kérdésére azt mondta, a Józsitól kapott jel lepte meg a legjobban.

A kiválasztást ismét megelőzte, hogy levetítették a villalakóknak néhány kisfilmet az elmúlt hét eseményeiből. Emlékeztetik őket, hogy ki kivel veszett össze, és milyen konfliktusok mérgezték a hangulatot. Még egyszer megnézhettük, ahogy Gyúrós Józsi a játék feladására készül, Simont kizárják, majd mintás nadrágjában, a többiek legnagyobb bánatára megérkezik az új lakó, Dávid.

A jelrakást Viki kezdte, ő Gyúrós Józsira rakta a matricáját. A hét taktikusa, Dávid szerint gonoszsággal párosul az intelligenciája, ezért Vikire szavazott. Zsolt Charlotte-ra tett, Iza pedig könnyek között vallotta be, hogy egy olyan emberre kell tennie, aki nagyon közel áll hozzá, de az utóbbi időben megromlott a viszonyuk, ő pedig nem más, mint Aurelio.

Aurelio az előre megbeszélt taktika szerint Dávidra tette a jelét, ahogy Gyúrós Józsi is. "Szeretlek, Simon" - kezdte a jelrakást Charlotte, majd rádobta a szavazatát Dávidra. Teó és Dorka is Dávidra tette a jelét, utóbbi szinte biztosan nem a fiú kedvéért, hanem mert őt tartja a legidegesítőbb embernek. Zsófi Teóra rakta, mert negatív hullámokat érez az irányából, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy féltékeny lehet a lányra Aurelio miatt. Az utolsó jelet Krisztián tette, szintén Dávidra.