Keresztes Ildikó perli a Hot magazint

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Azt állítja, csaltak a fotójával, miközben tartósan betegnek állítják be.
Vágólapra másolva!

„Felháborító. Ez egy megphotoshopolt kép, pontosan tudom, hogy készült. Iszonyú árkok vannak festve a szemem alá, a kezemre és mindenhova. Csak annyira nem voltak ügyesek, mert belülre betettek egy koncertképet, ahol az arcom makulátlan, és egy ránc sincs rajta" – magyarázta az X-Faktor volt mentora az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában, lobogtatva a heti magazint.

Keresztes Ildikó Forrás: RTL Klub

Az énekesnő már perben áll a lappal, amely azt állítja nagy betűkkel a címlapján, hogy „Keresztes Ildikó képtelen meggyógyulni." Keresztes szerint mindössze annyiról van szó, hogy egy hétig torokgyulladása volt, amit utána köhögés kísért. „Nem kell egyetemet végezni ahhoz, hogy valaki tudja, hogy az emberek január-februárban megfáznak. Kifeküdtem. Megmaradt a köhögés, de azon is túl vagyok" – jelezte. Mint mondta, huszonöt év alatt egyetlen színházi fellépést mondott le.

Keresztes szerint a Hot folyamatosan negatív színben állítja be, neurotikus, boldogtalan nőként ír róla, és mindezt csak azért, mert egy ideje nem nyilatkozik a hetilapnak. A per már tart az ideje, közeleg a második tárgyalási nap.

A magazin reagálni kívánt Keresztes Ildó vádjaira: "A HOT! magazinban az ilyen jellegű, riportszerű anyagoknál nem modifikáljuk számítógépes eszközökkel a képeket, hiszen pontosan azt a célt szolgálják, hogy a bennük szereplő alanyokat a maguk naturális állapotában mutassuk meg az olvasóknak. Keresztes Ildikó több alkalommal szerepelt már a magazinban, volt úgy, hogy olyan sajtótájékoztatón készült képekkel, ahová smink nélkül és rendezetlen frizurával érkezett, holott tudta hogy fotósok is jelen lesznek az eseményen, később mégis sérelmezte ezt, pedig nem lesifotóról volt szó, hanem nyilvános eseményen készült felvételről. Ettől függetlenül készültek vele más anyagok is, ezekben a cikkekben színházi és szólóénekesi munkáival szerepelt. Ez is jelzi, hogy elfogulatlanok vagyunk irányába, lapunkban azért szerepel alkalomadtán, mert ő is a hazai celebvilág egyik szereplője" - írta a cég kommunkációs menedzsere.