A nézők mentették meg a TV2 műsorát

Vágólapra másolva!
A TV2 egy barbatrükkel eltüntette a napi realityt, Az élet show-ját, majd másnap közölte, hogy minden marad a régiben.
Vágólapra másolva!

A nézettség nagy úr a kereskedelmi tévéknél: mikor úgy tűnt, hogy Az élet show-ja nem tud kellően megerősödni a TV2-n, főműsoridőben, a csatorna kiadott egy közleményt arról, hogy leveszi a képernyőről, és a konstruált realityt, a Magánnyomozókat folytatja inkább az Édes élet előtti műsorsávban.

Azonban Az élet show-ja már szerdán is javult valamelyest, csütörtökön pedig már 19,2 százalékot hozott, a TV2 közlése szerint, azaz mégiscsak megéri a csatornának megtartani Hódi Pamelát meg a többieket. Ennek megfelelően a Magánnyomozók további epizódjait jegeli a TV2, és folytatja a félcelebes valóságshow-t, minden hétköznap este fél nyolctól.

"Abban hiszünk, hogy változatos műsorkínálatot kell nyújtanunk a nézőknek, ezért terveztük úgy, hogy visszahozzuk az idei év egyik kedvenc műsorát, a Magánnyomozókat. Az Élet show-jának nézettsége azonban drámaian megugrott az elmúlt napokban, egyre többen és többen választották a műsort. Ha most váltunk, csalódást okoztunk volna a nézőknek, ezért döntöttünk úgy, hogy megszakítás nélkül folytatjuk az Élet show-ját. A Magánnyomozókat kedvelők továbbra is láthatják ezt a műsort szombat esténként" – mondta György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.