Gyúrós Józsi elhagyta a villát

Vágólapra másolva!
Egy nap gondolkodási időt kapott a Való Világ 6 játékosa, Gyúrós Józsi, hogy eldöntse, folytatja-e a játékot, vagy hazamegy. Gyúrós Józsi úgy döntött, meghozza élete legnehezebb döntését: megy.
Vágólapra másolva!

"Hiányzik a csajom, szar a bőröm, szar a hajam, szar a testem, nem érzem jól magam itt" - ecsetelte Aureliónak Gyúrós Józsi, miért döntött úgy, hogy feladja a játékot. A szerkesztők egy nap gondolkodási időt hagytak a játékosnak, majd a szombati esti élő bejelentkezéskor Lilu egyetlen kérdést tett fel Gyúrós Józsinak: "maradsz vagy mész?".

"Álljak fel?" - kérdezett vissza Gyúrós Józsi, majd a kanapéról felemelkedve azt mondta: "megyek". Ezzel eldőlt, hogy elhagyja a játékot, a villából Lilu felszólítására azonnal távoznia kellett. Vagyis a korábbi ígéretével ellentétben már nem fog senkit "ráraboltatni a harcsájára".

Gyúrós Józsi a döntését először Aurelióval osztotta meg, aki sírva borult a nyakába, majd megígérte, hogy senkinek nem árulja el. Alig pár órával később azonban a karkötőkészítők műszakja közben elfecsegte Zsófinak, Izának és Dorkának a nagy titkot. A villalakók közül többen megpróbáltak Gyúrós lelkére beszélni, például Iza is hosszan győzködte, ő azonban hajthatatlan volt, mert szerinte "minden embernek fontos a boldogság", ő pedig nem érzi boldognak magát itt.

A vasárnapi kiválasztáson így már csak kilencen állhatnak majd a tábla elé.