Depressziós szám vagy csúcssláger Kállay-Saunders dala?

A Dal
Vágólapra másolva!
Az Eurovíziós Dalverseny hivatalos oldalát sokan keresik fel már hetekkel a show előtt, hogy meghallgassák előre a versenydalokat. Van, aki szerint nyomasztó a magyar dal, de a hozzászólók többsége lelkesedik – a nemzetközi hozzászólások közül válogattunk.
Vágólapra másolva!

A Kállay-Saundersől szóló hír alatt bárki meghallgathatja a magyar versenydalt, sokan kommentelték is az internetezők közül. Egyaránt pozitívan fogadta a számot egy svéd, egy ír és egy izlandi hozzászóló, előbbi és utóbbi szerint szimplán a legjobb dal eddig a mezőnyben. Nem ennyire boldog egy LittleDiehard néven író nő, aki ugyan belátja, hogy a „srác tud énekelni", de szerinte a dal kifejezetten átlagos és depressziós hangulatot áraszt.

Hamuka szerint remek a választás, de ezt a szerzeményt esélytelennek tartja eurovíziós győzelemre, mert ott másféle stílusú nóták szoktak befutni – ráadásul a Running komoly mondanivalója sem passzol a színes, zenés kavalkádhoz. Ennek ellenére a hozzászóló nem bánná, ha a dal nyerne, és bebizonyítanák a szavazók, hogy nincs igaza. A német Henriehh és a holland Peetje már nem aggályoskodik, és nem elemez hosszan, csak ünnepli ezt a választást, szemben egy Never Let You Go néven író Eurovízió-rajongóval, aki szerint a szerzemény nagyszerű, de nem elég jó, hogy nyerjen, így nem is érti az ünneplést.

A Dal Forrás: MTVA

Egy iráni hozzászóló szerint igen érzelmes dalról van szó, és külön kiemeli, hogy van üzenete is (a dal nagyrész a csonka családokról, az elhagyott gyerekekről, a kicsik szorongásairól szól). Egy azerbajdzsáni internetező is drukkol a magyaroknak, a Runningot jónak tartja, de a Fool Moon volt a kedvence. Boginak is akadtak hívei külföldön, egy brazil kommentelő neki drukkolt, Icaro szerint Kállay-Saunders dala béna, a szövege pedig nevetséges.