Gyúrós Józsi: Király voltam, jólesett

VV Józsi
Vágólapra másolva!
Iza hisztérikus ordibálása és Dorka nevetése idegesítette leginkább. Sokak szerint akár nyerhetett is volna, de nem bánja, hogy kijött a VV6-villából.
Vágólapra másolva!

Gyúrós Józsi feladta a Való Világot: egyszer már volt mélyponton, akkor még visszajött, de másodjára eltökélte magát, és kiköltözött a valóságshow-ból. Az Origónak elmondta, hogy ragyogóan érzi magát kinn, és nem bánt meg semmit. „Nagyon jó volt az első szabadnap, találkoztam a barátnőmmel, és az első este kipihentem magam rendesen, mert benn nem igazán sikerült. Örülök, hogy kijöttem, mert ha nem vagyok boldog valahol, ott nem bírok tovább maradni. Az esetleges fődíjat meg nem bánom, mert pénzen nem veszünk boldogságot" – magyarázta. Bent Izát viselte nehezen, de csak akkor, amikor épp kiakadt valamin, amúgy Dorka nevetgélésétől mászott volna falra.

VV Józsi Forrás: RTL Klub

Úgy érzi, sok emlékezetes szöveget nyomott, ezért sem marad nyom nélkül ottléte. „Jó pár fajta szöveggel gazdagítottam a műsort, ilyen volt a ráraboltatni a harcsára, a gyászhuszár, a halálmadár, van a bátyja, nénje, ezeket nyomják a többiek is. Örülök, hogy egyéniségem egy kis részét meg tudtam mutatni."

Királyként emlegetették a műsorban a lakótársak, rákérdeztünk, mi volt ennek az oka. „Azt nem tudom, de nagyon örülök, hogy megtiszteltek ezzel, mert a kinti barátaim is hívnak így néha. Ez egyfajta tisztelet, jól esett" – mondta az Origónak. Kedvenc királyára is rákérdeztünk, persze Mátyás az, az igazságos.

Józsi a 8:08 Minden reggel című műsorban is megfordult ma, ott olyan aranyköpése is volt, mint a „nagyon sajnálom a rajongóimat, ha vannak, vagy ha nincsenek." Elmondta, hogy nem csinálná vissza, összességében mindent átgondolt, és örül a szabadságnak. „Próbáltam a fegyencedzéseket, de azért az nem olyan, mint egy konditerem. Én világéletemben imádtam a külsőmet, de benn eligénytelenedtem" – tette hozzá. A VV6 testépítője egészen más, sokkal lazább és nagyszájúbb volt a kisfilmjében, mint amit később mutatott, de erről nem kívánt beszélni, mondván, mindenkinek vannak titkai.

A vasárnap esti kiválasztásról itt írtunk.