Buffy ezúttal nem vámpírokat öl

Eszementek
Vágólapra másolva!
Március 7-én indult itthon is Robin Williams és Sarah Michelle Gellar sorozata, az Eszementek. A színész több mint harminc év kihagyás után visszatér a televíziós sorozatokhoz.
Vágólapra másolva!

„A szívműtétemmel kaptam egy hatalmas második esélyt az élettől. És ezzel az újrakezdéssel megtanultam igazán értékelni mindent és mindenkit magam körül" – nyilatkozta Robin Williams, aki az 1970-es évek végén szintén egy tévéfilm sorozat, az Egy úr az űrből főszereplőjeként lett híres. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész több mint 30 év kihagyás után visszatér televíziós gyökereihez, és egy reklámügynökség vezetőjeként mutatkozik be az Eszementek (The Crazy Ones) című sorozatban a FOX-on.

Eszementek Forrás: CBS

A sorozatban Williams nagymenő reklámgurut alakít, megdöbbentő ötletekkel kápráztatja el ügyfeleit, ám ezzel gyakran az őrületbe kergeti lányát (Sarah Michelle Gellar), aki munkatársa az ügynökségnél, de szeretne végre apja árnyékából kikerülve nevet szerezni magának a szakmában. Bár Gellar korábban nem nagyon szerepelt vígjátékban, a színésznő valójában mindig is komika szerepre vágyott. „Amikor Los Angelesbe jöttem, azt hittem, hogy vígjátékokban kapok majd szerepet. Soha nem gondoltam, hogy drámai színésznőként fognak ismerni az emberek. Próbáltam a humoros oldalamat többször is megmutatni, de erre igazán csak most kaptam lehetőséget, és hogy mindezt Robin oldalán tehetem, egyszerűen óriási" – mondta Gellar.

Eszementek Forrás: CBS

„Nekem nem volt kapcsolatom az igazi apámmal. De csodálatos látni, ahogy a férjem és a gyermekeim egymáshoz viszonyulnak, akárcsak az, ahogy látom Robint az ő gyermekeivel. Nem tudom, hogy Robin és ez a szerep tesz engem jobb szülővé, vagy az anyaság tett engem jobb színésszé, de mindenképpen sokat változtam" – tette hozzá.