Ezektől a sorozatoktól búcsúzunk márciusban

Banshee
Vágólapra másolva!
A hónap utolsó napja igazán fájdalmas lesz, de előtte is búcsúzik több kultsorozat vagy felkapott széria. A csajokat kereső Ted Mosby, a zombikkal hadakozó Rick, a nagyvárosi csajok és a dilis detektívek nélkül megyünk tovább.
Vágólapra másolva!

Március 3-án adásba ment az itthon is futó Emberi tényező (Almost Human) első évadjának utolsó része, de a hívek nem lehetnek nyugodtak, a Fox még nem hosszabbította meg, és elképzelhető, hogy nem is fogja. A magyar nézők a Viasat3-on láthatják a szériát, és mivel február 20-án indult csak, még van belőle jó pár rész.

Banshee Forrás: HBO

A True Detective mostanában az HBO egyik legfelkapottabb sorozata, az újoncok közül mindenképp kiemelkedik: de már nem sokáig, mert március 9-én véget ér az első menet. Szintén az HBO sorozata a Banshee, amely idén már a második évaddal volt képernyőn: ez március 14-én búcsúzik, vélhetően egy – a korábbiaknál nem kevésbé erőszakos – epizóddal. A kettő közt lesz vége az USA-ban a The Bachelor, azaz a Nagy Ő újabb szezonjának is, de ezt itthon kevesen követik, nagyrészt mindegy, kit választ a sármos úrfi.

Forradalmunk napján, 15-én bevonja a vitorlákat a Black Sails, az utóbbi évek leglátványosabb kalózos sorozata (mondjuk nem volt sok), a Starz sorozata nyolc epizód után pihen le hosszabban, de visszatér majd. Három nappal később több széria is búcsút int, az Édes kis hazugok, a Született detektívek (Rizzoli & Isles) és az Észlelés (Perception) nézői fészkelődhetnek utána kényelmetlenül.

Csajok Forrás: HBO

Március 23-ra is marad búcsú, ekkor újabb kultsorozat kerül le a képernyőről, az HBO ekkor adja le a Csajok (Girls) újabb évadjának végét, egy nappal később pedig megint csak nőktől búcsúzunk, az Elcserélt lányok ér véget. Szintén 24-én kerül adásba a The Fosters és a Teen Wolf – Farkasbőrben aktuális évadjának fináléja.

Nemcsak évadzáró, hanem sorozatbúcsú is lesz 26-án, ekkor a Psych – Dilis detektívek tűnik el végleg a képernyőről, legalábbis az USA csatornán, itthon még vannak epizódok félretéve. Március 28-án egy súlyosabb, keményebb sorozat, a Helix búcsúzik, 30-án pedig egy még annál is sötétebb és izgalmasabb széria, a Walking Dead tűnik el. Mivel utóbbi őrületes siker, kábelsorozatként dönget rekordokat, Rick és sokat szenvedett pajtásai mindenképp visszatérnek majd egy ötödik évaddal.

Így jártam anyátokkal Forrás: CBS

A hónap utolsó napja pedig igazán fájdalmas lesz, ugyanis egy kilencéves történet végére kerül pont, ekkor lesz adásban az Így jártam anyátokkal utolsó két része, egy speciális, egyórás fináléval.