Már csak négy páros maradt A nagy duettben

Vágólapra másolva!
Gesztesi Máté és Cserpes Laura búcsúzott a show-tól.
Vágólapra másolva!

Az első körben Cserpes Lauráék egy felejthető és tipikus karaoke-produkcióval nyitották az estét, Pokorny Liáék Metallicát énekeltek, Nótár Mary és Fekete Laci viszont 30 pontot zsebelt be a zsűritől, miképp Hien és Cooky párosa is – őket felállva tapsolták Balázs Kláriék. A második körre Gesztesi Máté és duettpárja már show-val készült, az apró énekesnő és a nagydarab erőember a Kell, hogy várj-jal lépett színpadra.

Cooky és Hien 60 pontot szerzett az este során a lehetséges 60-ból (ez is jelzi, milyen bőkezű és elnéző volt a zsűri), de Király Viktor és Majoros Hajnalka, azaz Dundika is 59-et gereblyézett össze. Röviddel a műsor vége előtt, a zsűripontok és a tévézők voksai alapján Pokorny Lia és Dolhai Attila álltak a lista legvégén, de két minőségi produkció után nem lett volna korrekt, ha kiesnek – végül nem kellett izgulniuk, továbbmentek.

Dundika és a Megasztár egykori győztese ácsorgott még feszülten a vége felé a színpadon, de megmenekültek, nem úgy, mint Gesztesi Máté és Cserpes Laura. Liptai Claudia műsorvezetővel – többek közt – nevelt fiáról is beszélgettünk két hete, az interjú itt olvasható.