Vágólapra másolva!
A Szombat esti láz egy hét múlva kezdődik, de keresztszalag-szakadása miatt nem tud gyakorolni.
Vágólapra másolva!

Nincs szerencséje idén tavasszal az RTL Klubnak: előbb nem jött össze elegendő tehetség, érdekes és ügyes jelentkező a Csillag születikre, így azt lefújták. Hogy ne maradjon show nélkül, elővette a már többször jó nézettséggel futó Szombat esti lázat, ahol az egyik legérdekesebb szereplő Gregor Bernadett lett volna (legalábbis bulvárszempontból), de a művésznő megsértődött egy Fókusz-riport miatt, ahol őt férfifalónak állították be, így párjával együtt visszalépett. Az újabb csapás Máté Kriszta sérülése: egy hét van hátra a nyitányig, de feküdnie kell.

„Félreléptem múlt pénteken táncolás közben. Az MR-felvétel kimutatta, hogy keresztszalag-szakadás van a térdemben. Egyelőre nem műtik meg, de egész napos fekvésre vagyok ítélve. Jegelem a térdemet, fel van polcolva a lábam, és még nem tudom, hogyan leszek képes táncolni a jövő szombaton induló show-ban. Most speciális térdnyújtásra kell járnom, és pénteken megyek vissza az orvosomhoz is, aki azt mondta, még nem lehet kizárni, hogy műtét lesz a vége. Aki ismer, biztos benne, hogy még fájó térddel is táncolni fogok, mert ha már elvállaltam, lehetetlen, hogy feladom. A táncpartnerem a helyzethez alakítja a koreográfiát" – mondta a volt híradós a Blikknek.

Az RTL Klubnak van vészforgatókönyve: könnyen lehet, hét párossal indul a show, és Máté később csatlakozik, de korábbi párosokat is elővehetnek.