Többen nézték a hasast ugró technikust, mint a Duna TV főbb műsorait együtt

Vágólapra másolva!
1 millió 624 ezernél jár a YouTube-on a Duna TV-s Kívánságkosár című műsorban látott vicces baki, sokkal többen látták, mint a négy legkedveltebb műsort együtt.
Vágólapra másolva!

1 millió 624 ezer fölött jár a YouTube-on a Duna TV-n futó Kívánságkosárban hasast ugró, majd képből kikerülni próbáló technikust mutató videó, ilyen nézettséget pedig az RTL Klub és a TV2 is ünnepelne. Megvizsgáltuk a Nielsen adatait, azt, hogy hányan követik amúgy a legkedveltebb Duna TV-s műsorokat, és kiderült, hogy az első négy összeadott nézettsége is elmarad a poénos videóétól.

A csatornán a múlt héten legtöbben A hegyi doktor című, 1992-es sorozatot nézték legtöbben, 443 ezren. A második a házi ranglistán a Sándor Mátyás sokadik ismétlése volt, 348 ezer követővel, eztán a Mágnás Miska jön, 313 ezer nézővel, utána az Életképek, 301 ezerrel. A címekből is látszik, hogy szinte csak a retró, az ismétlés megy a csatornán, legalábbis nagyobb igény ezekre mutatkozik, azaz a Duna TV-t el lehetne vinni pár évig egy közepes méretű, kisvárosi videotéka archív filmjeivel is.