Milyen arcok kellenek a magyar Big Brotherbe?

Az amerikai Big Brother egyik szereplője
Vágólapra másolva!
Újgenerációs játéknak tartja a TV2 a visszatérő valóságshow-t, ahová Renátó, BB Évi és Pongó helyett nagy stratégákat, tudatos játékosokat várnak a félőrültek mellé.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, ősszel jön a Big Brother a TV2-re: ötven országban van jelen, sok százmillióan nézik, és ugyan itthon 2003-ban lecsengett, számos helyen fut még: a CBS például a 16. évadot adja a napokban. A TV2 itthon az elsőt sikerre vitte, a másodikkal elbukott, de eltelt 11 év azóta, most újfent előkerül a formátum, több változtatással.

Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője elmondta, hogy tapasztalt külföldiek segítenek az új évadban, és alapvetés lesz a közösségi média aktív használata a műsor részéről (a Facebookon és a TV2 oldalán is lehet jelentkezni).

Az amerikai Big Brother egyik szereplője Forrás: CBS

„Kell majd stratégia és tudatosság az újgenerációs játékban. Nagyon fontosak az ösztönlények és az exhibicionisták, de fontosabb, hogy helyén legyen az eszük" – tette hozzá a kreatív vezető. A mostani fiatalok szerinte sok realitytapasztalattal bírnak, egészen más a helyezet, mint 2002 őszén. Akkor naiv emberek költöztek be a házba, olyanok, akik nem tudták, mi fog velük történni, mert sosem láttak hasonló műsort.

Vizes feladat a most futó amerikai szériából Forrás: CBS

A TV2-nél amúgy nyáron most nincs leállás, változatlanul megy a Tények, a Jóban Rosszban, a Magánnyomozók, az Édes élet. Az őszi nagy műsorokra zajlanak az előkészületek, a Sztárban sztár-ra összeállt a csapat (a nevek nem publikusak), a Rising Star pedig a múlt héten tartott meghallgatást.

Ökrös Gergővel hosszú interjút olvashat itt régi és újabb munkáiról (mint a Viasat-féle Farm, az RTL-es Való Világ, Survivor, Rettegés foka vagy a TV2-es Voice), itt pedig arról írtunk hosszan, mi lett a Big Brother 1 hazai szereplőivel.