Varga Edit Kóka Jánossal jelent meg a Szigeten

Varga Edit, Kóka János
Vágólapra másolva!
A köztévé híradósa és a volt SZDSZ-es politikus együtt voltak a VIP-sátorban.
Vágólapra másolva!

Varga Edit és Kóka János feltehetően egy párként voltak jelen a Szigeten, bár arra mindketten vigyáztak, hogy ne mutatkozzanak együtt – egymástól pár lépésre beszélgettek, és csak ritkán közeledtek egymás felé, amint azt a Life.hu kiszúrta.

Forrás: Life.hu

A médiában július végén röppent fel a hír, hogy a köztévé híradósa és a volt SZDSZ-es politikus együtt vannak, sőt mindketten kiléptek házasságukból az új kapcsolat kedvéért. Akkor a hírt egyikük sem cáfolta, de nem kívántak nyilatkozni a magánéletükről. "Négy éve hoztam meg azt a döntést, hogy kivonom magam a közéletből, és bezárom a magánéletem kapuit a nyilvánosság előtt" – mondta akkor Kóka. Varga így fogalmazott: "Néhány kivételtől eltekintve nem nyilatkoztam, és most sem nyilatkozom a magánéletemről."

Kerestük az MTVA sajtómunkatársait azzal kapcsolatban, hogy Varga Edit képernyős jelenlétét mennyiben befolyásolhatja kapcsolata a mindig is a baloldalt támogató politikussal, de telefonon pillanatnyilag nem értük el őket, az MTVA kommunikációs igazgatóságának küldött e-mailre pedig egyelőre nem kaptunk választ.