Az MTVA-t nem zavarja Kóka János új szerelme

Varga Edit, Kóka János
Vágólapra másolva!
Az MTVA közleménye szerint nem befolyásolja Varga Edit munkáját, hogy együtt van Kóka Jánossal.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, az MTVA híradósa, Varga Edit együtt jelent meg a Szigeten a volt SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal. Akkor az MTVA-nál rá is kérdeztünk, hogy Varga képernyős jelenlétét mennyiben befolyásolja ez a kapcsolat, amire az alábbi választ kaptuk.

Varga Edit és Kóka János a Szigeten Forrás: Life.hu

"Az MTVA tiszteletben tartja műsorvezetői magánéletét, és kizárólag a szakmai munkájukra koncentrál, mindaddig, amíg törvénysértő magatartást nem tanúsítanak. Varga Edit tájékoztatása szerint ő és férje ez év elején közös egyetértésben döntöttek arról, hogy életüket külön utakon folytatják. Varga Edit műsorvezető egyébként megbecsült és elismert szakembere a közmédiának, gyermekeit tisztességgel nevelő édesanya. Sem most, sem korábban nem adott alkalmat arra, hogy életével olyan összefüggésben foglalkozzanak, amely sértheti megbecsülését, magánéletét. Számára egyébként a következő hónapok szakmai szempontból különösen izgalmasnak ígérkeznek, hiszen híradós sikerei után az MTVA új produkcióiban is fontos szerepet kap" - írta az MTVA kommunikációs igazgatósága.

Ezzel szemben az Origo úgy tudja, hogy Varga Edit éppen kivette megmaradt szabadságának egy részét, amivel hetekre is eltűnhet a képernyőről.