Majka lehet Ördög Nóra partnere a Rising Starban

Majka, Marian, Dundika
Vágólapra másolva!
Majoros Péter már biztosan ott lesz ősztől a Sztárban sztár zsűritagjaként a TV2 képernyőjén, az újabb információk szerint pedig, amint vége a shownak, műsorvezetőként is láthatják a nézők az RTL Klubtól átigazolt Ördög Nóra mellett, a Rising Star színpadán.
Vágólapra másolva!

Botrányos átigazolása óta találgatások övezték, hogy Ördög Nóra melyik műsort kapja meg a csatornától. Mióta a TV2 közzétette, hogy a Sztárban sztár-t Till Attila vezeti majd, valószínűleg a Rising Star színpadán tűnik majd fel. A Megasztár-hoz hasonlóan ebbe a produkcióba is két műsorvezetőt terveztek a készítők, társként pedig felmerült Kasza Tibi, Fluor Tomi és Majka neve is. A legfrissebb információk szerint a feladat a rapperé, aki azonban egyelőre nem erősítette meg a hírt - ahogyan eddig a TV2 sem.

A Rising Star tehetségkutató műsor sajátossága, hogy a jelentkezők egy led fal mögött énekelnek, ami csak akkor emelkedik fel, ha az adás hivatalos applikációját letöltők szavazatainak száma elér egy bizonyos szintet. A nézők az első pillanattól kezdve ingyenes mobilapplikáció segítségével szavazhatnak, döntve az énekesek sorsáról.

Forrás: Just Creative