Személyi változások a Viacomnál

Vágólapra másolva!
Új kollégák kezdtek a többek között az MTV-t, a VIVA-t és a Comedy Centralt birtokló Viacom International Media Networks (VIMN) kelet-európai központjának budapesti irodájában, emellett több, szeptember 1-jétől aktuális programing- és marketingterületeket érintő előléptetés is lesz.
Vágólapra másolva!

Két új kolléga kezdte meg munkáját a VIMN budapesti régiós központjában: Fekete Attila Head of Affiliate Sales pozícióban dolgozik augusztustól, és az Affiliate csapat vezetőjeként feladata a régió országaiban a Viacom csatornáinak értékesítése a műsorterjesztő partnerek részére. Ezt megelőzően az Antenna Hungáriánál és a TV2-nél dolgozott különböző értékesítő és vezető pozíciókban.

Fekete Attila Forrás: Viacom

Lovas Levente Head of Digital Media pozícióban tevékenykedik júliustól a cégnél. Korábban a Vodafone digitális tartalom- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozó szakembere volt, a Viacomhoz csatlakozásának fő célja, hogy a Digital Media Osztály vezetőjeként a klasszikus televíziózás mellett a digitális szolgáltatások még szélesebb körben juthassanak el a felhasználókhoz, tévénézőkhöz. Az új szakemberek a Harsányi Gábor, kereskedelmi igazgató által irányított Kereskedelmi Osztályt erősítik.

Előléptetések is lesznek

Szeptembertől előléptetések is lesznek a Viacomál: Szalai Kata, aki eddig a zenei és ifjúsági szórakoztatócsatornák (MTV és VIVA) Program Planning Managereként dolgozott, szeptembertől Program Director lesz, és az MTV és a VIVA mellett az újonnan indított Paramount filmcsatornáért is igazgatói szinten felel. Lakinger József a Viacom régiós marketing- és kommunikációs igazgatói posztja mellett a VIMN gyermektelevíziós márkájának, a Nickelodeonnak a Brand Development Director pozícióját is betölti.

Szalai Kata Forrás: Viacom

Öskű Ambrus folytatja majd feladatait a Comedy Central és a Comedy Central Extra berkein belül a közép-európai régióban, biztosítva, hogy a csatornák üzleti stratégiája a lehető legjobban kamatozzon. Aleksandar Ivanovic az eddigi Business Development Analyst pozícióból Business Development Managerré lép elő. Temesvári Marietta, aki három éven keresztül erősítette a Viacomot a Content Director, Music & Youth and Entertainment Brands pozícióban, szeptembertől távozik a cégtől.