Dér Heni a földről falta a dinnyét

Celeb vagyok ments ki innen, Dér Heni
Vágólapra másolva!
Ijedten ereszkedett le a vízesésen és a kígyóktól is tartott, de legnehezebben az éhséget bírta, mikor 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjeként megismerte a dzsungelt. Az RTL Klubon ősszel a harmadik széria fut majd.
Vágólapra másolva!

Legtöbb élménye az éhezéssel kapcsolatos, elmondása szerint sokszor korgott a gyomra. "A legnehezebb az éhséggel való küzdés volt a dzsungelben, úgyhogy a legemlékezetesebb sztorim is ehhez kapcsolódik. Győzivel kaptunk egy kincsvadász feladatot közösen, a tét pedig az volt, hogy tudunk-e szerezni a csapatnak ételt. Térkép alapján tájékozódtunk, kerestük a kereszttel jelölt pontokat, ahol kulcsok voltak elrejtve, amik egy ládát nyitottak. Hosszas keresgélés után eljutottunk egy helyre, ahol dinnyék lógtak a levegőből. Azt hittük, hogy megtaláltuk a nyereményt, és örültünk, de a gyümölcsökben is csak újabb cetlik voltak, ami a következő állomáshoz vezettek.”

"Rögtön beindultak az életösztöneim, mert tényleg alig kaptunk enni a táborban, úgyhogy elkezdtem habzsolni a földre hullt dinnyedarabokat. Győzi rám is szólt, hogy a játékszabály szerint ez tilos, de nekem az a tíz másodperc többet ért akkor, mint háromhavi fizetés” - részletezte.

A Celeb vagyok, ments ki innen! korábban látványra is ment, bevetett bikiniben flangáló nőket, Horváth Évától Zimány Lindán át Dér Heniig. Nézzen képeket itt!

Forrás: RTL Klub