Lehet nevetni a Sztárban sztáron

Liptai Claudia, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Az énekes show első évadából kihozta a maximumot a csatorna, érdekes énekesek vállalták, hogy jelmezbe bújnak a színpadon, jók voltak a dalok, összhangban volt a zsűri és a maszkmesterek is kiválóan dolgoztak. A második széria első adása alapján úgy tűnik, a következő hetekben is garantálja a szórakozást vasárnap esténként a Sztárban sztár.
Vágólapra másolva!

Ezúttal is jól sikerült a szereplők válogatása, néhány éve felfedezett tehetségek és rutinos, évtizedes múlttal rendelkező énekesek is vállalták, hogy maszkot és jelmezt öltenek a produkció kedvéért. Pál Dénes és Vastag Tamás képviselik a fiatalabb korosztályt, Keresztes Ildikó, Hevesi Tamás és Sipos Péter az idősebb generációt, és olyan tévében csak ritkán felbukkanó arcok is megjelennek, mint Pásztor Anna és Nagy Sándor. Utóbbi kettő őrültségét is maximálisan megmutatta az első adásban, a szőke énekesnő Ganxsta Zolee bőrébe bújt és a rapper tipikus mozdulatait imitálta, ami elsőre nem volt rossz, de többet bele kell adnia, ha sokáig maradni akar a showban. Nagy produkcióját pedig képtelenség volt nevetés nélkül végignézni, a Z’Zi labor és a jobbra-balra billegő Veresegyházi asszonykórus jelenléte egyszerre volt zavarbaejtő és mulatságos.

Forrás: Sztárban sztár/TV2

Tóth Vera Cee Lo Greenként óriási volt a színpadon, ami saját énektudása mellett a profi sminkeseket is dicséri, első blikkre tényleg nehéz volt megmondani, ki az a kopasz férfi a díszletben. A zsűri nem meglepő módon Sipos Pétert dicsérte leginkább, megjegyezve, hogy mekkora előnye van a többiekhez képest, hisz húsz éve ezt csinálja. Deák Bill Gyulaként fizikailag is megterhelő lehetett három percig a színpadon állnia, az egyik lábát ugyanis sikerült úgy felkötözni, hogy azt észre sem lehetett venni. Keresztes Ildikó is kihozta magából a maximumot, Madonnaként kis rózsaszín ruhában ugrándozott, és bár rettentő távol áll tőle a pop műfaja, profin megoldotta a feladatot. Szinte nem volt olyan előadó, akiről ne áradozott volna a zsűri, magas pontszámokat kaptak a versenyzők, bár nem lehetett nem észrevenni, hogy néhány gyengébb produkció kilóg a többi közül.

Forrás: Sztárban sztár/TV2

A zsűritagok jól működtek együtt, néhány gúnyosabb beszólást egymásnak is elsütöttek. Például mikor a tavalyi széria győztese, Bereczki Zoltán Hevesi kimagaslóan jó Louis Armstrong dala után azt ecsetelte, hogy mekkora lehetőség a Sztárban sztár az olyan előadóknak, akik egyébként nem nagyon szerepelnek a médiában, Majka beszólt neki, hogy ezt biztos tapasztalatból mondja. A vicceket Hajós szórta leginkább, Koós Réka produkciója utáni kommentjén könnyezve nevettek a stúdióban, de azt is vállalta és megmondta, ha valami nem tetszett neki.

Forrás: Sztárban sztár/TV2

A Sztárban sztár olyan műsor, ami két órán keresztülszórakoztatni akarja a nézőket, többet nem kell várni tőle, és ezt pedig maradéktalanul teljesíti. Az énekesek bevállalósak, a zsűri vicces és laza, Tilla pedig a kisebb bakik ellenére is magabiztossággal vezeti a showt. Az első adásból Völgyi Zsuzsi esett ki, jövő héten tizenegy előadó bújik jelmezbe a színpadon.