Óriási pofont ad a Hősök sztárja

Zachary Quinto
Actor Zachary Quinto attends the press line for 20th Century Fox's "Hitman: Agent 47", on the second day of the 45th annual Comic-Con, in San Diego, California July 25, 2014. "Hitman: Agent 47", a motioin picture about an elite and genetically engineered assassin, is based on the video game "Agent 47." "Hitman: Agent 47" is scheduled for release on February 27, 2015. AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
A Hősök-ben Sylart játszó Zachary Quinto a The Slap című minisorozatban kapott szerepet. 
Vágólapra másolva!

Az NBC készíti a The Slap (vagyis A pofon) című miniszériát, amelyet komplex családi drámaként írnak le: az alaptörténet szerint egy Harry nevű férfi felpofoz egy neveletlen srácot a környékről, amivel események egész sorozatát indítja be. A pofont kiosztó autókereskedő szerepére válogatták be Quintót, aki ezzel remek szereplőgárdához csatlakozott, hisz Mary-Louise Parkerről és Peter Sarsgaard-ról már korábban kiderült, hogy benne van a projektben.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Quinto a Hősök mellett megkapta a fiatal Spock szerepét is a 2009-es Star Trek-ben, a sorozat végeztével pedig az Amerikai Horror Story-ban vállalt újra képernyős munkát - itt egy homoszexuális kísértetet játszott, amivel valószínűleg tévétörténelmet írt, hisz előtte nem nagyon láthattunk efféle karaktert.