120 Eb-meccs és új sorozat a Sport TV-n

Vágólapra másolva!
Eb-selejtezős csomaggal, több NFL-mérkőzéssel, újjávarázsolt Zuhanyhíradóval indította a Sport TV az őszi idényt. Jön a Grund felsőfokon dokumentumsorozat, amely külföldi utánpótlás-képzéssel foglalkozik. 
Vágólapra másolva!

Elkezdődtek az Eb-selejtezők, több mint 120 mérkőzés élőben látható a Sport1-en és a Sport2-n. Emellett az eddigieknél több, 88 NFL-meccs kerül képernyőre, továbbá megújult díszlettel jelentkezik a Zuhanyhíradó.

Egy nagyszabású, ötrészes dokumentumsorozat is érkezik, amely jól működő utánpótlásképző módszereket mutat be hazánkhoz hasonló lélekszámú vagy területű országokban. A műsor címe Grund felsőfokon, az utazó riporter Molnár Mátyás, aki Hollandiába, Belgiumba, Ausztriába, Portugáliába és Uruguayba látogatott el. Többek között az Ajax, a PSV, a Benfica, a Sporting utánpótláscsapatainak edzésein járt, megszólaltatta például Marco van Bastent, Erwin Koemant, Toni Polstert és Pauletát.

Az első, Hollandiával foglalkozó epizódot szeptember 16-án vetítik, majd négy héten keresztül minden kedden. A filmek után a téma szakértőivel kerekasztal-beszélgetésre kerül sor, ezek házigazdája Fazekas Erzsébet.


Mivel a Grund Felsőfokon több mint sportműsor: egy dokumentumfilmes szemlélettel készített sorozat, ezért komoly szakmai múlttal rendelkező szakembereket kért fel a Sport TV a készítésre: ők Lévai Balázs (Színfolt Film) és Meggyes Krisztina dokumentumrendező.