VV Éva: Attól tartok leginkább, hogy idegbeteg leszek

Celeb vagyok ments ki innen bakuó éva
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Baukó Éva rögtön igent mondott, mikor a Celeb vagyok, ments ki innen!-be hívta az RTL Klub. A hat év után felélesztett dzsungeles reality október 6-án startol, a Való Világ egykori szereplője pedig mindenképp szeretné megnyerni a szériát, ha már anno a VV4 fődíját nem sikerült elhoznia.
Vágólapra másolva!

Retteg a bezártságtól, irtózik a rovaroktól és nem bírja sokáig étel nélkül, mégis bevállalta, hogy Dél-Afrikába utazik a valóságshow kedvéért. "A VV után mindig ez volt a második kedvenc műsorom a csatornán, de mikor hat évvel ezelőtt néztem a tévében, még nem is álmodhattam arról, hogy ebben a celebes műsorban valaha részt veszek. Egy percig sem vacilláltam, mert imádok szerepelni és szórakoztatni, nem hagyhatok ki ilyen lehetőséget, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon. Klausztrofóbiás vagyok és félek a csúszó-mászó élőlényektől, de vállalom az emberpróbáló feladatokat."

"Attól tartok leginkább, hogy idegbeteg leszek, ha nem kapok elég ételt egy nap. A többieket nem akarom kínozni a hisztimmel, de egyszerűen imádok enni és borzasztóan fognak hiányozni az ízek. Bele sem merek gondolni, hogy sós rizst kell ennem heteken keresztül. Viszont én minden életkörülményt megtapasztaltam már, voltam nagyon mélyen és fent is, úgyhogy majdcsak feltalálom magam. Nagyon meleg lesz Afrikában, sokat fog sütni a nap, az átlaghőmérséklet 26 és 40 fok közt ingadozik, szóval jó barnán jövök majd haza" - részletezte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mobilfüggőként csak a telefonját fogja nehezen nélkülözni, semmi egyéb nem hiányzik majd itthonról. "Nem bírok okostelefon nélkül meglenni, mindig nyomkodom, posztolok és fényképezek. Nem csak mobilmániás, de fényképmániás is vagyok, így mindent megörökítek. Kár, hogy még egy sima fényképezőt sem vihetünk magunkkal, hogy legalább néhány emléket készítsünk a tájról, vagy szelfizzünk párat. Egyetlen személyes tárgyat lehet vinni, de azt nem árulhatom el, hogy én mit fogok."

A húsz szereplőről egyelőre még nem tudni, hogy milyen felosztásban mennek a táborba, kik kerülnek egy csapatba. "Nagyon örülnék neki, hogyha Cookyval vagy Gáspár Beával kerülnék össze, őket nagyon szórakoztatónak tartom, biztos jól elhülyülnénk együtt, mert humorosak, viccesek és tudnak szórakozni. Én is olyan ember vagyok, aki mellett nem lehet unatkozni, úgyhogy mi nagyot alakítanánk hárman."

"Én akarok lenni a dzsungel királynője, meg akarom nyerni a szériát, ha már a Való Világot nem sikerült. Harcolni fogok, de garantáltan lesznek hisztis pillanataim, amikor majd a pokolra kívánnak a többiek" - fejtegette.